La Fundació Pinnae organitza un Concert benèfic amb l’Escolania de Montserrat a la Basílica de Santa Maria de Vilafranca

La Fundació Pinnae i la Comissió de Santa Maria 2020, han acordat la celebració d’un nou concert amb l’Escolania de Montserrat, per aquest proper 23 d’octubre de 2020 amb un doble concert a la Basílica. Els diners recaptats serviran pels treballs de  rehabilitació de la teulada de la Basílica.

Un dels cors musicals de més renom mundial i on actualment hi canta algun escolà del Penedès, actuarà en doble sessió el divendres 23 d’octubre,  en horaris de 20 h. el primer  i a les 21’30 h. pel segon concert.  Cada un dels concerts es celebren sense cap pausa, fet que permetrà guanyar temps i que l’Escolania ens pugui oferir un segon concert, possibilitant l’accés de més públic a la Basílica en motiu de la doble sessió.

L’aforament per cada un dels concerts serà al voltant del 50% de la Basílica,  fet que garanteix un distanciament i que les mesures de seguretat es compleixin degudament. Per l’accés a l’interior de la Basílica serà obligatori l’ús de mascareta i es servirà de gel hidroalcòholic a tothom per la desinfecció de mans. El distanciament del públic anirà amb una limitació obligatòria de 5 persones per banc.

Al finalitzar el primer concert la Basílica serà desallotjada i tots els bancs seran degudament desinfectats novament per l’accés del públic, fet que ens permet garantir una bona higiene dels bancs i espais habilitats.       

Tots els beneficis que s’obtinguin aniran destinats a rehabilitar la teulada de la Basílica que actualment es troba amb 1/3 de la seva obra consolidada,  fet que ens mou a organitzar aquest concert benèfic i que el donatiu per l’accés al concert tingui aquest destí.  El donatiu serà de 18 € per persona.

HOMETICKET 400X400 (5)

Per aquesta ocasió a dins la Basílica s’instal.larà una pantalla de gran format amb un sistema de projecció que garantirà la visualització molt bona del Cor i musics des de tota la Basílica, amb detalls del concert que no passaran per alt a cap dels assistents i permetrà viure un directe molt espectacular.  Mai a cap concert organitzat a Vilafranca s’haurà vist amb aquest sistema de projecció amb una pantalla de gran format Full Hd de 21 m2.

Les entrades estan disponibles a partir d’aquest dijous 1 d’octubre per internet al portal  www.topticket.cat o bé de forma presencial a la taquilla de Fòrum Berger ( Rbla. Nostra  Senyora, 6 de Vilafranca )  en el seu horari habitual de dijous a diumenge,  fins exhaurir localitats.

Les localitats no seran numerades i l’accés al concert serà per la porta principal, un cop finalitzat  totes les portes i accessos laterals de la Basílica seran habilitats per la correcte sortida i circulació del públic, per tal de no trobar-se en cap concentració i saturació de gent a la porta.  L’aforament limitat als dos concerts permetrà aquestes mesures siguin còmodes de complir.

 

Compra la seva entrada/donatiu a www.topticket.cat i a la Taquilla del Fòrum

en el seu horari Dijous a Dissabte de 18:30 a 20:30 i

Diumenges i Festius de 12 a 14 i 18:30 a 20:30

En cas de voler fer un donatiu extra (no inclou entrada) per la restauració de la Basílica, pot fer un ingrés al següent compte:

 ES58 0075 0769 3706 0060 8716  Gràcies!