La Fundació Pinnae impulsa la fabricació de material sanitari amb tecnologia 3D

La Fundació Pinnae es volca amb el coronavirus impulsant la fabricació de material sanitari amb tecnologia impressió 3D fet a Vilafranca del Penedès per l’empresa 3D Penedès. Es tracta d’unes viseres de protecció facial per a fer més segura l’atenció de malalts, usuaris de residències i col·lectius vulnerables que necessiten una atenció personalitzada durant aquests dies.

WhatsApp Image 2020-03-26 at 14.26.21

La Fundació Pinnae ja ha fet el lliurament d’aquestes viseres de protecció facial al personal que treballa a la Residència Inglada Via, un centre que continua la seva activitat amb màxima cura i protecció dels seus residents.

També s’han lliurat aquests EPIS a l’Equip de l’Àrea Bàsica de Salut Penedès Rural que ha d’atendre l’elevada demanda de pacients al centre de salut.

Una altra donació que ha realitzat Pinnae ha estat als educadors de la cooperativa social ACTUA, SCCL, una entitat que treballa amb infants sensibles i altres malalties al CRAE Toni Inglés de Vilafranca, el CRAE de Vilobí, el SPAAI d’Avinyonet, el SPAAI Ordal i el SPAAI de Vilanova les 24h del dia per torns.

D’aquesta forma, la Fundació Pinnae contribueix a garantir les necessitats actuals de seguretat en l’atenció dels usuaris d’aquests centres de la Vegueria Penedès, que atenen a col·lectius sensibles com són la gent gran, els infants més delicats i la màxima pressió sobre el col·lectiu sanitari, que ha hagut de reorganitzar-se per poder donar resposta a l’increment de pacients.

Moment de la producció de les viseres

#pinnaeimpulsa #quedatacasa #joactuo #joemquedoacasa

SI HO FEM BÉ, ENS EN SORTIREM