La Fundació Pinnae impulsa el projecte d’esport inclusiu d’Eusebio Sacristán a Vilanova i la Geltrú

El passat divendres 23 de febrer, la Fundació Eusebio Sacristán va presentar el projecte Escola 100×100 Esport a Vilanova i la Geltrú, una iniciativa seleccionada a la 5a Convocatòria de Projectes d’Impuls pel territori de la Fundació Pinnae.
Aquest projecte, nascut el 2017 a Castella i Lleó i amb una altra seu a Les Roquetes, utilitza l’esport inclusiu perquè nenes i nens d’entre 5 i 15 anys tinguin accés a la pràctica d’esport, concretament el futbol, i puguin desenvolupar una activitat física adaptada a les necessitats concretes de cada cas, permetent-los treballar moltes habilitats i competències a través del joc i la convivència en grup.

Les inscripcions ja estan obertes i l’activitat començarà el 7 de març al Cruyff Court de Vilanova i la Geltrú.

Per altra banda, totes aquelles persones que vulguin participar com a voluntaris del projecte ho poden fer, ja que l’activitat està inclosa en el punt de voluntariat de l’Oficina d’Entitats de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú com a suport de l’entitat local de la fundació Eusebio Sacristán.

La iniciativa ha comptat també amb la col·laboració de la Fundació Johan Cruyff, la Fundació FC Barcelona, l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i el Club de Futbol Vilanova.

Per a més informació: https://fundacioneusebiosacristan.es