La Fundació Pinnae dona suport econòmic a Mas Albornà per a l’adquisició de maquinària destinada a potenciar el Gall del Penedès IGP

La Fundació Pinnae dona suport a les organitzacions que estan especialment compromeses en la lluita contra l’exclusió de les persones menys afavorides i que contribueixen a la dinamització econòmica i social del territori.

Per aquest motiu, Pinnae ha decidit donar suport financer a Mas Albornà per poder adquirir nova maquinària destinada a l’obrador d’embotits Mallart,  que prepara per aquestes Festes de Nadal l’elaboració de dos nous productes: el Paté Rústic de Gall del Penedès i el Confit de Gall del Penedès, ambdós amb IGP (Indicació Geogràfica Protegida).

Embotits Mallart va signar un acord de col·laboració amb el Consell regulador de l’IGP-Gall del Penedès garantint la continuïtat de la cria d’aquesta au selecta, donant-li noves vies de consum i comercialització, així com generar noves oportunitats de feina per als col·lectius vulnerables.

Amb l’assessorament gastronòmic de la Fundació Alícia, Embotits Mallart treballa nous productes fets amb gall: Per una banda el paté de gall que concentra l’essència del Penedès envasada, sent el primer d’aquestes característiques que hi ha al mercat i per l’altra, el deliciós confit de gall, cuinat amb herbes aromàtiques i oli d’oliva verge extra. Ambdós productes preparats fins al punt de ser consumits i donant així noves sortides i formats al consum de gall del Penedès(IGP) responent a l’actual demanda.

Pate_Mallart_GallPenedes2Per la Fundació Pinnae, aquesta aportació referma el compromís de l’entitat amb el Tercer Sector del territori, prioritzant els projectes de cohesió social.

Apropant-se les Festes Nadalenques, aquests nous productes de Mallart Artesans Xarcuters, no poden faltar a taula. Us animem a tastar-los!