LA FUNDACIÓ PINNAE DONA SUPORT A LA FUNDACIÓ L’ESPIGA GRÀCIES A DOS INCIATIVES CULTURALS

La Fundació Pinnae va fer el lliurament de 1145€ corresponents als imports recaptats en dos esdeveniments organitzats en benefici íntegre a la Fundació l’Espiga.

Per una banda l’esdeveniment  “Tast solidari VINS D’ART” que es va organitzar durant l’exposició a l’Espai Cultural Fòrum Berger de l’artista CANANO el passat mes setembre del 2022 i que va comptar amb la col·laboració del celler Parès Baltà i l’altra banda la dotació obtinguda per la venda del llibre “Notes Històriques de Cal Berger-Balaguer” escrit i documentat per l’historiador Joan Solé Bordes que es va presentar uns dies després.

Pel que fa el tast de vins, Marta Casas, enòloga del celler Parés Baltà va recórrer la singularitat del Penedès amb una selecció de vins del celler triats per l’ocasió: Còsmic, Radix, Hisenda Miret i Marta de Baltà. El tast va ser un tàndem de la Marta Casas amb l’artista de l’exposició Joan Hurtado, CANANO,  van convidar als assistents a connectar amb les emocions i sensacions que transmetia la unió entre els dos mons artístics: EL VI I L’ART i de la que els assistents van sortir meravellats.

Per la seva banda en Sr. Joan Solé Bordes junt amb el Sr. Raimon Soler Becerro del Centre d’Estudis Jordi Nadal en Història Econòmica (Universitat de Barcelona) van presentar el llibre “Notes Històriques de Cal Berger-Balaguer” la història d’un dels edificis més emblemàtics de Vilafranca del Penedès, un edifici modernista situat en ple centre de la vila, envoltat de vida social i de l’activitat econòmica pròpia d’una ciutat dinàmica, emprenedora, però també socialment compromesa.