La Fundació Pinnae dóna suport a 23 projectes de la Vegueria Penedès

La Fundació Pinnae ha fet públic els 23 projectes que es beneficiaran dels ajuts de la seva cinquena Convocatòria de projectes d’Impuls pel Territori.

La convocatòria va estar oberta entre el 19 d’abril i el 16 de maig i s’hi van presentar 60 projectes d’entitats que treballen amb l’objectiu d’ajudar a persones i col·lectius vulnerables que es desenvolupen dins les comarques de l’Alt Penedès, l’Anoia, el Baix Penedès i el Garraf.

Amb l’ajuda i l’assessorament de la Fundació Pere Tarrés, entitat reconeguda i amb una llarga experiència en aquest tipus d’accions, s’ha fet l’avaluació final dels projectes seguint els criteris i requisits establerts a les bases, atenent a la seva viabilitat tècnica i econòmica, i amb especial atenció al seu impacte en el territori i en les persones.

La convocatòria 2023 s’ha adreçat a totes aquelles entitats de l’economia social, incloses les entitats privades no lucratives, que es dediquen a l’àmbit cultural, artístic, mediambiental i/o esportiu, a més a més de les entitats d’àmbit social.

La convocatòria 2023 compta amb una dotació total de 350.000 euros, i enguany s’ha dividit en dues modalitats de presentació de projectes segons els seu àmbit:

  • Modalitat A: Iniciatives socials i màxim 25.000€ per projecte.
  • Modalitat B: Incitatives culturals, mediambientals i/o esportives (que tinguin un punt de vista social i inclusiu) i amb un màxim de 10.000€ per projecte.

La decisió dels projectes seleccionats es va prendre el passat 12 de juliol de 2023 en la sessió del Patronat de la Fundació Pinnae celebrada a Vilafranca del Penedès que, actuant com a Jurat, va atorgar els ajuts sol·licitats als projectes de les entitats següents:

PROJECTES I ENTITATS SELECCIONADES DE LA CONVOCATÒRIA 2023:

Per part de la Fundació Pinnae, s’ha destacat la extraordinària feina de les entitats socials que estan treballant constantment per a les persones més vulnerables del territori, ja que tots els projectes han obtingut unes puntuacions molt bones seguint els criteris d’avaluació de la convocatòria.