La Fundació Pinnae dedica una exposició als artistes vilafranquins

Sota el nom Pinzells de Vilafranca, la Fundació Pinnae pretén fer un reconeixement i homenatge a diferents artistes vilafranquins, alhora que dóna a conèixer una petita part del seu fons d’art, que ha recopilat d’artistes d’arreu al llarg dels més de 30 anys d’ininterrompuda activitat expositiva a l’Aula de Cultura del Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca del Penedès.

Les peces seleccionades per a l’ocasió es podran veure del 13 de gener al 26 de febrer a l’Aula de Cultura del Fòrum Berger Balaguer i pertanyen a diferents generacions d’artistes locals que han exposat en aquesta Aula de Cultura. Es tracta d’una exposició col·lectiva i multidisciplinària, amb obres de qualitat i que no deixen indiferent, ja sigui per la seva tècnica pictòrica, com per la temàtica àmplia i variada, amb predomini del paisatge però també amb interiors i natures mortes.

L’exposició compta amb obres de Ricard Clausells, Carles Quer i Pau Boada, com també Vives Atzerà, Parera Romagosa, Pere Lluís Via, Colomer Pagès, August Rosell, M. Antònia Soler, Almirall Germain i Ruiz Oliva. Aquesta exposició és només una petita mostra dels molts i grans artistes que ha tingut i té Vilafranca del Penedès i que la Fundació Pinnae disposa en el seu fons d’art.

L’exposició és oberta a tothom en l’horari habitual de la sala i d’accés totalment lliure.

Obra de Pau Boada

Obra de Pau Boada

Obra de Colomer Pagès

Obra de Colomer Pagès

Obra d'August Rosell

Obra d’August Rosell

 

 

 

 

 

 


Més de 30 anys de programació cultural

Fins a data d’avui, l’Aula de Cultura del Fòrum Berger Balaguer ha acollit més de 300 exposicions, tant col·lectives com individuals i solidàries; des de grans autors reconeguts amb destacades col·leccions fins a artistes emergents ben consolidats i amb un talent immillorable.
Entre les grans exposicions programades, s’han pogut veure obres del Modernisme català, Barroc, Noucentisme, Art Contemporani i Art Precolombí, amb pintors del segle XX com Picasso, Dalí, Miró, Barceló i també d’altres èpoques, com Rembrandt.

Totes aquestes exposicions han permès realitzar una tasca divulgativa important, gràcies al seu caràcter interdisciplinari i han aproximat la cultura a la societat, al mateix temps que han donant una oportunitat de coneixement i possibilitat d’aprofundir en diferents temàtiques a diferents col·lectius, des d’escoles fins a centres especialitzats i públic en general.

Aquesta Aula de Cultura ha aplegat milers de persones durant els més de 30 anys d’ininterrompuda activitat i està situada en un magnífic i a la vegada emblemàtic edifici modernista, el Fòrum Berger Balaguer, el qual plau entrar per veure i viure l’art en directe d’una forma molt íntima i familiar.

Pinzells de Vilafranca, col·lectiva d’artistes
Del 13 de gener al 26 de febrer

Rb. Nostra Senyora, 6 | Vilafranca del Penedès
Horari: De dijous a dissabte de 18h a 20h. Diumenges i festius de 12h a 14h i de 18h a 20h.