LA FUNDACIÓ PINNAE CONVOCA LA 4ª EDICIÓ DEL  CONCURS MICRORELATS DE SANT JORDI 2023

La Fundació Pinnae impulsa per quart any consecutiu, el Concurs de Microrelats per aquest Sant Jordi 2023 dirigit als alumnes de primària de les escoles de l’Alt i Baix Penedès.

Aquesta nova edició vol continuar inspirant als infants del territori a escriure i fer volar la seva imaginació.

El Concurs compta amb dues categories: Dracs/Víbries, per l’alumnat de 7 a 9 anys i Cavallers/Donzelles pels alumnes de 10 a 12 anys. La temàtica és lliure, en llengua catalana i amb un màxim de 250 paraules per microrelat.

El relat presentat ha de fer referència a la Diada Sant Jordi. Tots els escrits hauran d’estar inspirats en aquesta temàtica, però cada participant serà lliure d’escollir el gènere que prefereixi per al seu relat.

És doncs una bona oportunitat de participar i gaudir d’aquesta diada de la cultura i lectura, per escriure sobre aquesta gran festa que viurem tots i que ens pertany cuidar i assegurar el seu futur, i qui sap també si d’un futur escriptor/a. El concurs ja porta més de 90 participacions amb les tres edicions anteriors.

Deixa’t que la inspiració t’enxampi i explica’ns la teva història, crea el teu relat i participa!

El primer Concurs de Microrelats va sorgir d’una situació excepcional, un moment en què els més joves necessitaven nous reptes i gaudien de més temps en família.

Amb aquesta nova edició del concurs que presenta la Fundació Pinnae, és voluntat continuar estimulant l’escriptura, la literatura, la imaginació i la creativitat entre els nens i nenes.

Informació i bases del concurs