La Fundació Pinnae convoca el primer Concurs de Microrelats – Sant Jordi 2020

La Fundació Pinnae impulsa un concurs de microrelats per aquest Sant Jordi 2020 que va dirigit als alumnes de primària de les escoles de l’Alt Penedès.

El Concurs compta amb dues categories: Dracs, per l’alumnat de 7 a 9 anys i Cavallers/Donzelles pels alumnes de 10 a 12 anys. La temàtica ha de fer referència a la Diada de Sant Jordi i és de gènere lliure, en llengua catalana i amb un màxim de 120 paraules per microrelat. La tramesa dels relats es farà a través del formulari de www.pinnae.cat/concursmicrorelats-santjordi2020

Aquesta iniciativa de Pinnae sorgeix d’una situació com l’actual on tenim més moments i contacte amb la família i que permet dedicar un temps més a l’aprenentatge. Estem a les portes d’una Diada de Sant Jordi molt diferent, però que també ens encoratja a trobar nous formats, noves propostes culturals i didàctiques on cadascun dels alumnes pot treure el millor i viure noves experiències.

En temps de confinament, el concurs pretén distreure en aquestes llargues hores viscudes a casa i és una proposta que convida als nens i nenes de la comarca a ocupar part del temps lliure i a desenvolupar la seva creativitat, que a banda d’imaginar i pensar, també promou l’hàbit d’escriptura i lectura.

És doncs una bona oportunitat de participar i gaudir d’aquesta diada de la cultura i lectura, per escriure sobre aquesta gran festa que viurem tots i que ens pertany cuidar i assegurar el seu futur, i qui sap també si d’un futur escriptor/a.

Deixeu que la inspiració enxampi als vostres infants i envieu-nos el vostre relat.

Participeu i guanyeu un dels premis que tenim preparats!

Ampliem termini: Fins el 8 de maig

Consulteu les bases per participar-hi:

www.pinnae.cat/concursmicrorelats-santjordi2020

CATEGORIES I PREMIS

Categoria DRACS ( 7 a 9 anys – nens i nenes)

  • 1r. premi 150 € – equivalent a un Chromebook o un val en material didàctic escolar
  • 2n. premi  80 € – material didàctic escolar
  • 3r. premi   60 € – material didàctic escolar

Categoria CAVALLERS i DONZELLES  ( 10 a 12 anys )

  • 1r. premi 150 € – equivalent a un Chromebook o un val en material didàctic escolar
  • 2n. premi 100 € – material didàctic escolar
  • 3r. premi   80 € – material didàctic escolar

Qualsevol consulta sobre aquestes bases, es pot plantejar a l’organització a través de l’adreça de correu electrònic info@pinnae.cat