LA FUNDACIÓ PINNAE COL·LABORA AMB EL PROJECTE DE POLSERES CANDELA

El projecte “Teixim nusos d’esperança” va adreçat a recollir fons per la investigació del càncer infantil amb la distribució de les Polseres Candela.

Vilafranca del Penedès, 13 de juliol de 2020.- La Fundació Pinnae, en col·laboració amb el programa RED SOLIDARIA 2019 de Bankia, han signat un conveni de col·laboració amb Polseres Candela per tal de poder impulsar el projecte “Teixim nusos d’esperança”, un projecte per recollir fons per la investigació del càncer infantil, amb l’ajuda i la col·laboració del col·lectiu de persones grans.

L’Associació Polseres Candela, vinculada a l’Hospital Sant Joan de Déu,   elabora unes polseres anomenades “Candela”  que són fabricades pels  voluntaris implicats  en les diferents tasques  de teixir polseres. Els donatius  que es generen   pel lliurament de  les esmentades polseres permet obtenir  els fons necessaris per l’activitat d’ajuda en el tractament del càncer infantil.

Entre els seus voluntaris, les persones grans  són un dels sectors més importants. La realització d’aquestes polseres suposa un taller atractiu, lúdic i produeix efectes tant en l’àmbit cognitiu, com de treball d’atenció per les habilitats manipulatives que requereixen, així com un sentiment d’utilitat vers la societat, en concret, a benefici dels nens i nenes que pateixen càncer. Per les persones grans  suposa treballar la seva autoestima, memòria, concentració i integració social. Un dels objectius és formar grups consolidats de gent gran que es reuneixin per teixir polseres i els ajudin a tirar endavant la seva tasca.

La Fundació Pinnae, en col·laboració amb el programa RED SOLIDARIA 2019 de Bankia, ha pogut donar suport econòmic  al projecte que consisteix en una sèrie d’actuacions en diferents espais dedicats a l’activitat del col·lectiu de  la gent gran  situats a la Vegueria Penedès, aconseguint una activitat intergeneracional que potencia vincles i relacions.