La Fundació l’Espiga rep l’aportació del Festival de Música i Veu

El Festival Música i Veu ha destinat part de la recaptació obtinguda en la seva tercera edició a la Fundació l’Espiga per contribuir en la seva tasca diària a favor de les persones amb discapacitat.

El passat 28 de setembre, a la seu central de la Fundació l’Espiga, Martí Solé, president de la Fundació Pinnae, va fer el lliurament d’un xec de 1.000 euros a Joan Ràfols, secretari de la Fundació l’Espiga.

Aquesta aportació forma part del compromís que va adquirir el Festival Música i Veu en la seva tercera edició i que es concretava en aportar el 10% de la seva recaptació a la Fundació l’Espiga de Vilafranca del Penedès.

La Fundació l’Espiga és una entitat sense ànim de lucre del Penedès que, des del 1983, es dedica al desenvolupament personal i millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat en tot el seu cicle vital. Al recinte de la seu central està ubicada l’escola d’educació especial Delta-Espiga on s’atenen a 64 alumnes des del 3 als 21 anys i el centre de dia i ocupacional l’Espiga on s’atenen a 58 persones adultes que segueixen programes d’ajustament personal i social i d’ocupació terapèutica amb diferents nivells de suports. D’altre banda, el servei de rehabilitació, ubicat a un edifici independent del mateix recinte, ofereix els serveis de fisioteràpia i logopèdia tant a persones ateses als diferents serveis de l’entitat com a pacients derivats d’altres serveis.

En aquest cas, l’import de 1.000 euros correspon al 10% del total recaptat del taquillatge i ajudarà a l’entitat en la seva tasca diària que té per objectiu millorar la qualitat de vida i promoció de la inclusió social de les persones amb discapacitat.

MÚSICA I VEU

El Festival de Música i Veu és una aposta cultural organitzada per la Fundació Pinnae i Joventuts Musicals de Vilafranca i la col·laboració de diferents patrocinadors que recolzen aquest Festival de caire benèfic. Per tercer any consecutiu, el Festival ha ofert sis mesos d’actuacions de primer nivell aplegant grups musicals d’estils i públic ben variats amb ànim de promoure la cultura musical en directe al territori. Els 10 concerts que han tingut lloc aquest any a l’Auditori del Fòrum Berger Balaguer, les tardes de diumenge, han tingut un increment del públic del 18% respecte del 2016. El Música i Veu ja prepara una quarta edició amb diferents novetats que pretenen reforçar l’assistència de públic més jove i on també destinarà part de la seva recaptació a una entitat social del Penedès.

unnamed