La Fredi’s Jazz Band acompanyats de cinc veus magistrals actuaran dissabte al Musicveu

Gaudirem del millor jazz amb la jove Big Band amb major projecció del moment dirigida per Enric Alegre

En l’espectacular jardí de l’Hotel Boutique Font de la Canya by Cal Blay, tindrà lloc el concert de La Fredi’s Jazz Band, és una de les joves Big Band amb major projecció artística sorgides del panorama musical acadèmic amb l’origen a l’Escola Municipal de Música Frederic Mompou de Matadepera.

Aquesta formació de 20 músics més 5 veus oferirà aquest dissabte 27 de maig a les 20h un concert de jazz als jardins del nou Hotel Boutique Font de la Canya by Cal Blay a Avinyonet del Penedès i estaran acompanyats per cinc solistes vocals d’altíssim nivell com: Gemma Abrié, Marian Barahona, Laia Porta, Susana Sheiman, Laura Simó, que amenitzaran la vesprada, abans del sopar gastronòmic Tres Estrelles.

La formació la dirigeix el professor, clarinetista i saxofonista Enric Alegre. El repertori d’aquesta jove Big Band es compon majoritàriament de cançons procedents de la tradició del swing americà i cobreix diversos estils, des del swing fins a la bossa nova, el blues, el boogie, i les balades.

En acabar el concert, qui hagi escollit l’opció sopar, accedirà al recinte per viure una experiència gastronòmica que l’elaboraran tres cuiners catalans d’alt nivell: Jeroni Castell (Restaurant les Moles d’Ulldecona, Tarragona), Carles Gaig (Restaurant Gaig Barcelona) i Christian Escribà (Escribà Pastissers també de Barcelona) junt amb el xef de l’hotel Fèlix Aranda. Tots els plats, escollits per a l’ocasió, es maridaran amb els vins i escumosos de dos cellers de referència del Penedès: Llopart i Rovellats.

Total la informació a: www.musicveu.cat