La consellera Dolors Bassa celebra el centenari amb nosaltres

El passat 4 de juliol de 2016 la consellera del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, Dolors Bassa, va visitar la Residència Inglada Via en motiu del seu centenari.

L’acte va comptar amb la participació de l’alcalde de Vilafranca del Penedès, Pere Regull, el secretari d’Afers Socials i Famílies del Departament, Francesc Iglesies i el regidor de Benestar Social de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, Ramon Zaballa, que van acompanyar al president de la Fundació Inglada Via, Martí Solé, la directora de la residència, Marga Padullés, i el director tècnic de la Fundació Pinnae, Antoni Gistau en una visita per les instal·lacions de l’edifici.

La trobada va tenir lloc a les 12 hores, després de visitar l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès i la Fundació Mas Albornà. La visita a la residència va començar amb una xerrada tècnica on la consellera va denotar que a l’actualitat no és molt corrent trobar-se una entitat que compleixi els cent anys i va animar a seguir treballant en aquesta tasca perquè “sou un model a seguir”. Acte seguit, la consellera va lliurar una placa commemorativa al president en reconeixement a aquests 100 anys de treball i atenció social.

La visita va continuar amb un circuit per les instal·lacions, on va poder conèixer de primera mà l’equip de tècnics que treballen a la llar i intercanviar paraules amb els mateixos residents, dels quals va quedar molt corpresa. La consellera va remarcar l’alegria que tenia en sentir dels mateixos residents que estaven molt millor que a casa seva! Això deixa palès de l’esforç i tasca ben feta dia a dia.

Dolors Bassa va signar el llibre de visites de la residència i va concloure l’acte amb un brindis per la festa.

Gràcies a la consellera i al secretari del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya per donar-nos aquesta oportunitat i deixar en manifest el compromís dels organismes polítics vers les entitats que treballen per millorar la vida de les persones del nostre territori.

Vegeu la notícia de RTVVilafranca al següent enllaç:
La consellera Dolors Bassa celebra el centenari de la residència Inglada Via de Vilafranca

124A0412 124A0551 124A0650.1 Fotos de Maria Rosa Ferré