La banda tribut de Manel Fuentes ens presenta a Bruce Springsteen al MUSICVEU

Un espectacular show amb vuit músics a l’escenari i de la mà d’una de les principals estrelles de l’entreteniment del nostre país, actuaran en un entorn incomparable!

Manel Fuentes al costat de The Spring’s Team homenatjarà a Bruce Springsteen, un dels artistes de rock més famosos, el diumenge 18 de juny a Codorniu a les 20h a Sant Sadurní d’Anoia.

Després de més d’una dècada en actiu amb la seva banda SPRING’S TEAM, es manté en plena forma oferint un xou enèrgic i emotiu, captant la millor essència dels concerts del mateix BOSS de Nova Jersey.

Acompanyat, per una la seva  banda de músics, Manel Fuentes fa un llarg recorregut de dues hores pels principals èxits del mític cantant dels Estats Units incloent-hi els temes indispensables per a tot amant de BRUCE.

Una proposta obligada per als amants de Springsteen on podran viure un espectacle proper, elèctric i simpàtic de la mà d’una de les principals estrelles de l’entreteniment del nostre país, i d’un dels millors tributs del cantant tal com ell mateix ha declarat en alguna ocasió.

El Festival  Solidari Musicveu ha escollit el celler Codorníu perquè el públic gaudeixi de l’espectacular emplaçament d’arquitectura modernista, ple de racons amb vegetació, per moure’s lliurement, ballar, escoltar música o compartir una copa amb la millor companyia.

L’adquisició de l’entrada dona a l’accés al recinte per gaudir de l’actuació preferentment a peu dret i com a novetat per aquest concert, s’han habilitat diferents zones:

ESPAI PISTA: davant l’escenari és la zona que permet la màxima immersió per gaudir de la música a peu dret i ben a prop dels músics.

ESPAI JARDÍ: darrere l’espai pista és la zona més tranquil·la, on compartir música, ball i/o conversa d’una forma ben distesa amb els acompanyants.

ESPAI SEIENTS: costats laterals de l’espai pista enjardinat, per aquelles persones que necessitin romandre asseguts per raó de dificultat de mobilitat o davant situacions de diversitat funcional. En cas de no trobar-se en aquesta situació, cal donar preferència d’accés a aquest espai a les persones que realment ho necessitin.

Durant l’actuació hi haurà un servei de tast amb productes de Codorníu.  A banda es pot completar l’experiència musical amb la visita guiada al celler i un sopar gastronòmic als Jardins de Codorníu, ambdues opcions s’haurà d’adquirir prèviament els tiquets al web de www.musicveu.cat o a Taquilla del Fòrum Berger.

Com tots els actes del Festival Musicveu 2023, Fundació Amics Joan Petit per a la investigació contra el càncer infantil dels hospitals Sant Joan de Déu i Vall d’Hebron és la beneficiaria del festival.

Els tiquets es poden adquirir presencialment a taquilla del Fòrum Berger Balaguer en horari de dijous a diumenge de 18.00h a 20.00h, diumenges i festius de 12.00h a 14.00h així com als webs: www.musicveu.cat i www.topticket.cat

Per a les persones que no puguin assistir, però que vulguin col·laborar amb la Fundació Joan Petit, nens amb càncer es podrà fer a través de donatius fila de la zero, amb Bizum al codi 06549 o per transferència bancària al número de compte: ES12 2100 5000 5002 0032 2668.