JORDI SOLÉ TUYÀ, NOU PATRÓ DE LA FUNDACIÓ PINNAE

El patronat de la Fundació Pinnae, reunit el passat dijous 9 d’octubre a la seva seu de Vilafranca del Penedès, va designar de manera unànime al Sr. Jordi Solé Tuyà, actual president de l’Associació d’Empresaris del Garraf, l’Alt Penedès i el Baix Penedès (ADEG), nou patró de la fundació.

Jordi Solé Tuyà ha estat nomenat patró com a persona de reconegut prestigi, i ho serà pels propers sis anys.

El nou patró té una destacada trajectòria en el món financer, associatiu i de l’emprenedoria. Amb estudis de ciències empresarials i control de gestió a EADA, ha dedicat la seva carrera professional a l’àrea financera d’empreses industrials. Actualment dirigeix Kreedit, una consultoria financera per a petites i mitjanes empreses.

Més enllà d’això, però, Solé destaca per una intensa i llarga trajectòria d’activitat en l’associacionisme empresarial. A banda de la presidència de l’ADEG, és membre de la Junta Directiva de Foment del Treball i del Comitè Executiu de Fepime, així com membre de la Comissió d’Indústria i de la Comissió de Joves Empresaris de la Cambra de Comerç de Barcelona.

Anteriorment ha estat president de les Joves Cambres de Catalunya, de la Federació d’Associacions de Joves Empresaris i Emprenedors de Catalunya (FAJEEC) i de la Fundació Privada de les Joves Cambres de Catalunya

Jordi Solé ha rebut diversos reconeixements: el Premi “Jove Emprenedor” de l’ADEG – Associació d’Empresaris de l’Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf (2011); Senador de la Junior Chamber International (2009); i Soci d’honor de la Jove Cambra Internacional d’Empresaris de Barcelona (2007)