Donem suport a la Campanya de Joguines de la Creu Roja a l’Alt Penedès

La Fundació Pinnae ha donat suport a la campanya de joguines de la Creu Roja Alt Penedès, sumant-se un any més a aquesta iniciativa. Concretament a l’Alt Penedès han estat 473 infants que s’han beneficiat d’aquesta campanya.

El nou format de Botiga Màgica engegat a Creu Roja a l’Alt Penedès ara fa 2 anys ha tingut molt bona valoració i aquest any s’ha adaptat a la covid. Es donava hora a les famílies per escollir, del 18 al 22 de desembre, les joguines que consideraven més adequades pels seus fills i filles, tot mantenint les distàncies i protocols i sempre acompanyats d’una persona voluntària de la nostra assemblea i, al mateix temps, es treballava també seva dignitat. Les famílies participants eren derivades dels serveis socials de tots els ajuntaments de la comarca de l’Alt Penedès.

Els objectius de la campanya són:

✔ Aconseguir que tots els infants de la comarca rebin joguines noves en l’època de Nadal.

✔ Sensibilitzar i conscienciar a la població de les situacions de desigualtat econòmica i social existents al nostre territori.

Campanya de Joguines. Cap infant sense joguina

La Campanya de Joguines s’emmarca en el projecte “La joguina educativa”, que Creu Roja Joventut duu a terme per tot Catalunya durant tot l’any per sensibilitzar sobre el valor educatiu del joc i el dret dels infants a jugar. Per això, les joguines repartides són noves – ja que tots els infants tenen dret a estrenar una joguina independentment de la situació econòmica de les seves famílies-, no bèl·liques, no sexistes, sostenibles i que, preferentment, fomentin el joc cooperatiu.