Jazz Club Vilafranca presenta el “Festival de Música de Primavera” a l’Auditori Fòrum Berger Balaguer

L’Auditori Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca del Penedès acollirà, a partir del proper 21 de març, el primer “Festival de Música de Primavera”, organitzat per Jazz Club Vilafranca. El Festival, que té la veu com a valor destacat, és un cicle de set concerts d’artistes diferents, que se celebraran al Fòrum Berger (Rambla Nostra Senyora, 6) entre els mesos de març i juny, tots ells d’un gran nivell musical.

El primer concert, dels set que hi ha programats, és el de Dany Noel Trio el divendres, dia 21 de març, a les 22:30 hores, amb Dany Noel (baix elèctric i veu), Ramón González “El León” (bateria), i Carlos Sarduy (trompeta). Aquest concert fusionarà el jazz amb diversos gèneres de la música cubana com el danzón, el txatxatxà, jazz llatí o el son, amb la trompeta de Sarduy, que forma part de la banda sonora de “Chico y Rita”.

A continuació, és el torn de Brossa Quartet de Corda & Judit Neddermann, que actuaran el diumenge, dia 30 de març, a les 19:00 hores. Interpretaran peces musicals de Schubert; un concert per gaudir de les obres clàssiques de la música.

El tercer concert és el de Bazil Meade Trio featuring Annette Bowen, el dissabte 5 d’abril, a les 22:30 hores, amb Bazil Meade (piano i veu), Annette Bowen (veu solista), Jules Bikoko (contrabaix) i Caspar St. Charles (bateria). Meade i Bowen són dos dels membres més destacats del grup The London Community Gospel Choir; en aquesta ocasió, oferiran un concert amb estàndards de jazz, soul i funk, acompanyats per un bateria i un contrabaix.

El dissabte, dia 26 d’abril, a les 22:30, actua una de les veus espanyoles del jazz i el soul més importants i reconegudes del moment, Izah, que acaba de treure “Izahblues”, el seu primer treball. A continuació, vindran les actuacions de Galiana & Sánchez Dúo acompanyats del quartet de corda AupaQUARTET (10 de maig, 22:30 hores), i de Dale Turner Quintet (23 de maig, 22:30 hores), amb Loida Baró i Jordi Mujal (veus), Joan Morros (piano), Artur Regada (contrabaix), i Pau Bombardó (bateria).

El Festival de Música de Primavera tancarà la seva primera edició amb el concert “Imaginant Miró” d’Ignasi Terraza Trio, amb Ignasi Terraza (piano), Horacio Fumero (contrabaix), i Esteve Pi (bateria), el dia 7 de juny, a les 22:30 hores. Aquest concert va estrenar-se per primera vegada l’any passat, a la National Gallery de Nova York, amb motiu d’una mostra-homenatge a Joan Miró.

Els preus de les entrades oscil·len entre els 10 i els 15 euros, i poden adquirir-se a partir d’avui al portal de venda d’entrades online de www.topticket.cat.