Jaume Sellarès gaudirà d’un sopar al Cèntric gastro-bar de Vilafranca

Jaume Sellarès és l’afortunat que podrà gaudir d’un sopar doble al Cèntric gastro-bar de Vilafranca del Penedès. El sorteig s’ha dut a terme avui entre totes les persones que van adquirir una entrada pel fantàstic concert del passat diumenge amb Agnès Mauri i Benedek Horváth al Fòrum Berger Balaguer de la Fundació Pinnae. Aquest concert es va celebrar en el marc del III Festival de Música i Veu que organitzen la Fundació Pinnae i Joventuts Musicals de Vilafranca, en col·laboració amb la de Xarxa de Músiques de Catalunya.

Va ser un concert de màxima qualitat amb dos gran artistes en el seu àmbit. Un gran nombre de persones van poder escoltar i viure en directe una actuació d’aquestes magnituds, en un auditori acollidor i familiar. Cal destacar que el festival va obsequiar diferents entrades al seu públic més jove en un dels seus propòsits d’apropar i sensibilitzar la música clàssica a les noves generacions.

Concert Agnès Mauri i Benedek Horváth – Fòrum Berger Balaguer

El proper concert…

Estigueu ben atents perquè en breu s’inicien noves promocions per a la propera actuació, el concert estrella del Festival de Música i Veu amb les cançons de Joan Manuel Serrat a dos pianos. Un repertori de Serrat interpretat a quatre mans pels pianistes que l’han acompanyat durant tota la seva trajectòria.

Serrat sense Serrat_ Títol

Vegeu aquesta ENTREVISTA d’El Núvol a Ricard Miralles, director i arranjador musical de Serrat i protagonista del proper concert juntament a Josep Mas “Kitflus”.

PATROCINADORS MAILCHIMP