Ja tenim els guanyadors de la promoció del concert d’avui The Sey Sisters

Un cop més, s’han realitzat els sortejos promocionals dels concerts del Festival de Música i Veu, aquesta vegada per al magnífic concert The Sey Sisters que tindrà lloc avui diumenge a les 19h al Fòrum Berger Balaguer de la Fundació Pinnae a Vilafranca del Penedès.

Àngela Vidal, Gabriel Santolaria, Clara Sardà i la Maria Teresa Maldonado han estat els afortunats guanyadors d’aquesta promoció. L’Àngela Vidal podrà gaudir de 2 entrades gratuïtes per un concert vibrant, ple de força i emoció amb un dels conjunts vocals més emblemàtics del moment per haver participat mitjançant les nostres xarxes socials comentant la pregunta de quin vincle familiar unia aquestes tres meravelloses veus. Són tres germanes. El sorteig de 2 entrades pel concert s’ha realitzat entre totes les persones que han comentat aquesta publicació. Moltes gràcies a tots els participants!

D’altra banda, s’han sortejat 2 CD’s del primer treball discogràfic de les germanes Sey anomenat Let Freedom Ring i que ens presentaran avui en concert, acompanyades pel pianista i saxofonista Albert Bartolomé. Aquests discs aniran a les cases de Clara Sardà i Maria Teresa Maldonado. També s’ha sortejat el sopar doble al Cèntric, gastro-bar de Vilafranca i que ha tocat a Gabriel Santolaria. Tant els CD’s com el sopar s’ha sortejat entre totes les persones que han adquirit entrades anticipades pel concert. Enhorabona a tots i esperem que gaudiu d’aquest valor afegit que desprèn el Festival de Música i Veu.

Recordem que encara podeu adquirir entrades a través del portal www.topticket.cat i la mateixa taquilla abans de començar el concert. No us perdeu un inèdit i fantàstic espectacle amb l’espectacular trio de veus negres del moment.

https://www.youtube.com/watch?v=HvBSsJidszI

COMPRA LA TEVA ENTRADA ARA

PATROCINADORS MAILCHIMP