Inici de curs per a l’Aula d’Extensió Universitària de la Gent Gran de Vilafranca

Avui 5 d’octubre de 2017 a les 18h s’inicia un nou curs per a l’Aula d’Extensió Universitària de la Gent Gran de Vilafranca del Penedès a l’Auditori Fòrum Berger Balaguer de la Fundació Pinnae. La sessió, que dóna el tret de sortida a la seva programació trimestral, serà a càrrec d’Agustí Colomines i Companys, catedràtic d’història de la UB i farà una panoràmica de Catalunya en forma contemporània en una xerrada sota el nom de “Set anys acabats en 7 per explicar Catalunya”.

El curs consta de diferents conferències de temàtiques com Periodisme, Art, Física, Literatura Catalana i Música, entre d’altres, i inclou sortides culturals i concerts. D’aquesta forma, l’Aula continua la seva formació i dinamització social a la gent gran del territori. Les sessions, que es duen a terme dijous alterns, són obertes a tots els socis i amb aforament limitat.

5 d’octubre | 18h
Inauguració del Curs
Panoràmica contemporània de Catalunya
“Set anys acabats en 7 per explicar Catalunya”
Sr. Agustí Colomines i Companys


Formació permanent en l’envelliment actiu

Les Aules d’Extensió Universitària de la Gent Gran són un projecte social endegat per les principals universitats catalanes que busca donar una sortida a les inquietuds culturals de la tercer edat. És una alternativa més al temps de lleure d’aquest col·lectiu, la gent gran, propiciant que estiguin al dia de nous coneixements en àmbits molt diversos i sobre els quals manifesten interès.

L’Auditori del Fòrum Berger Balaguer fa 16 anys que acull les jornades de l’Aula d’Extensió Universitària de la Gent Gran a Vilafranca del Penedès, unes jornades que any rere any han tingut la presència de grans conferenciats i una àmplia participació i implicació dels seus associats.

Inici del curs 2017-2018 amb parlaments de (d'esquerra a dreta) Muntsa Lamúa, presidenta d'AFOPA; Joan Terrades, president de l'Aula Extensió Gent Gran de Vilafranca; Pere Regull, alcalde de Vilafranca; i Agustí Colomines, catedràtic d'història de la UB.

Inici del curs 2017-2018 amb parlaments de (d’esquerra a dreta) Muntsa Lamúa, presidenta d’AFOPA; Joan Terrades, president de l’Aula Extensió Gent Gran de Vilafranca; Pere Regull, alcalde de Vilafranca; i Agustí Colomines, catedràtic d’història de la UB.