La Fundació Pinnae acull l’inici de curs de l’Aula d’Extensió Universitària de la Gent Gran de VIlafranca a l’Auditori del Fòrum Berger Balaguer

El Fòrum Berger Balaguer de la Fundació Pinnae va acollir el passat 8 d’octubre de 2021 la inauguració del nou curs de l’Aula d’Extensió Universitària de la Gent Gran de Vilafranca del Penedès.

L’acte va comptar amb la presència del Sr. Martí Solé, president de la Fundació Pinnae, el Sr. Pere Regull, alcalde de Vilafranca, el Sr. Joan Terrades, president de l’Aula Extensió Gent Gran de Vilafranca, la Sra. Muntsa Lamúa, presidenta d’AFOPA i la Sra. Irene Rigau, mestra, llicenciada en psicologia i ex-consellera de la Generalitat, que va ser l’encarregada de realitzar la primera conferència del curs sota el títol “aprendre a viure”.

Aquest curs manté totes les sessions en dues franges horàries el mateix dia per tal de poder atendre el major nombre d’associats i amb totes les mesures de seguretat i mascareta obligatòria. La primera sessió començarà a les 17h i la segona serà a les 18h45, havent realitzat una ventilació i desinfecció de l’espai. Cada soci s’haurà inscrit a una de les franges i caldrà que es presenti amb la seva targeta pertinent a la sessió escollida.

Amb aquesta acció l’Aula d’Extensió Universitària de la Gent Gran de Vilafranca del Penedès consolida els seus 30 anys de formació i dinamització social del territori i la Fundació Pinnae fa possible que l’Auditori del Fòrum Berger celebri els seus 20 anys d’acolliment d’aquestes jornades educatives.

Formació permanent en l’envelliment actiu

Les Aules d’Extensió Universitària de la Gent Gran són un projecte social endegat per les principals universitats catalanes que busca donar una sortida a les inquietuds culturals de la tercer edat. És una alternativa més al temps de lleure d’aquest col·lectiu, la gent gran, propiciant que estiguin al dia de nous coneixements en àmbits molt diversos i sobre els quals manifesten interès. Unes jornades que any rere any han tingut la presència de grans conferenciats i una àmplia participació i implicació dels seus associats.

Descarrega el Programa AEUGG Curs 2021-2022 1T