InCrescendo, un concert molt especial per sorprendre el públic del MUSiCVEU

El proper 20 de gener a les 19 hores, el festival solidari MUSiCVEU presenta IN CRESCENDO en un concert solidari al Fòrum Berger Balaguer. Un espectacle musical de la mà d’un jove grup vocal de 12 veus amb una gran formació de cant coral i amb particulars arranjaments que interpreten cançons modernes amb una original posada en escena.

La història musical d’In Crescendo va arrencar després de guanyar el concurs ‘Oh Happy Day’ de TV3, l’any 2014 i treure el seu primer disc ‘Som In Crescendo’ (2015), que els va portar de gira per Catalunya, Aragó, Illes Balears, Croàcia, Suïssa i Polònia en més de cinquanta concerts. El grup vocal va evolucionar quan al 2016 va publicar un DVD musical al costat de l’Orquestra de Cambra de Granollers, i un segon disc i espectacle titulat ‘Ínfimit’ (2017).

Després de quatre anys i gires de concerts nacionals i internacionals, experiments musicals i col·laboracions amb artistes reconeguts, com el concert pels refugiats al Palau Sant Jordi de Barcelona amb Joan Manuel Serrat, Joan Dausà, Elena Gadel…), In Crescendo segueix enfrontant-se al repte de versionar de manera sorprenent cançons de tots els moments, estils i llocs, amb particulars arranjaments i un mode únic d’interpretar temes moderns.

En el concert que plantegen al Festival MUSiCVEU, interpretaran una selecció de les cançons que més han marcat al grup, algunes 100% a capella i altres acompanyades d’instruments en directe interpretades pels mateixos membres del grup. Un concert màgic i emocionant que quedarà a la retina.

COMPRA ARA LA TEVA ENTRADA

In Crescendo – Hips Don’t Lie [Shakira]

Els valors afegits del Festival MUSiCVEU

El Festival MUSiCVEU destina part de la seva recaptació per millorar i potenciar els projectes educatius per infants i adults que duu a terme Càritas Interparroquial de Vilafranca al territori.

Com cada edició del Festival solidari, en finalitzar el concert, els seus assistents poden gaudir d’una copa de cava i catànies, per gentilesa dels patrocinadors Cava Oriol Rossell i Casanella’s Almonds. Aquest meet&greed té lloc a la sala d’exposicions de la planta baixa de l’espai cultural Fòrum Berger Balaguer, on es podrà gaudir també de l’exposició actual de la sala que són obres d’artistes contemporanis del Museu de Montserrat.

El festival social i solidari MUSiCVEU neix l’any 2015 gràcies a la suma de sinèrgies entre la Fundació Pinnae i Joventuts Musicals de Vilafranca, ambdues entitats sense ànim de lucre que treballen per la promoció i difusió de la cultura musical al territori. El Festival, que enguany celebra la seva cinquena edició, ha esdevingut un referent al territori, amb un segell únic i un sentit inclusiu per a la societat.

Entrades a: www.topticket.cat o taquilla en horari de dijous a dissabte de 18h-20h i diumenges i festius de 12h-14h i de 18h-20h.

Més informació: www.musicveu.cat

Logos HT per topticket2019_ok 2252x1097