LA FUNDACIÓ PINNAE CONVOCA LA 3ª EDICIÓ DEL  CONCURS MICRORELATS DE SANT JORDI 2022

La Fundació Pinnae impulsa per tercer any, el Concurs de Microrelats per aquest Sant Jordi 2022 que va dirigit als alumnes de primària de les escoles de l’Alt i Baix Penedès.

Una tercera edició del Concurs de Microrelats que segueix inspirant als infant del territori a escriure i fer volar la seva imaginació. A l’actualitat, ja porta més de 60 participacions amb les edicions anteriors.

El Concurs compta amb dues categories: Dracs/Víbries, per l’alumnat de 7 a 9 anys i Cavallers/Donzelles pels alumnes de 10 a 12 anys. La temàtica és lliure, en llengua catalana i amb un màxim de 250 paraules per microrelat.

El relat presentat ha de fer referència a la Diada Sant Jordi. Tots els microrelats hauran d’estar inspirats en aquesta temàtica, però cada participant serà lliure d’escollir el gènere que prefereixi per al seu relat.

És doncs una bona oportunitat de participar i gaudir d’aquesta diada de la cultura i lectura, per escriure sobre aquesta gran festa que viurem tots i que ens pertany cuidar i assegurar el seu futur, i qui sap també si d’un futur escriptor/a.

Deixa’t que la inspiració t’enxampi i explica’ns la teva història, crea el teu relat i participa!

Com participar-hi?

El primer Concurs de Microrelats va sorgir d’una situació excepcional, un moment en què els més joves necessitaven nous reptes i gaudien de més temps en família. Aquesta segona edició del Concurs de Microrelats que presenta la Fundació Pinnae, pretén seguir estimulant l’escriptura, la literatura, la imaginació i la creativitat entre els nens i nenes. 


Informació i bases del concurs