II FESTIVAL de MÚSICA i Veu

Auditori Fòrum Berger Balaguer
de Vilafranca del Penedès

La Fundació Pinnae i Joventuts Musicals de Vilafranca, amb la col·laboració de la Xarxa de Músiques de Catalunya, organitzen la segona edició del Festival de Música i Veu que tindrà lloc a l’Auditori del Fòrum Berger Balaguer, una casa Modernista al centre de Vilafranca, durant els propers mesos de febrer a juny de 2016.

Un Festival ple de força, màgia, nostàlgia, personalitat i amb propostes de concerts molt especials i arranjaments únics de la música clàssica, el soul i el gòspel més tradicional, fins a la música més actual a càrrec del grup BLAUMUT. Des de propostes de gran qualitat que ens arriben de la mà de la Xarxa de Músiques de Catalunya, fins a artistes ja consolidats i que actuen als millors Auditoris i Festivals del nostre país, tots ells brillants músics i excel·lents professionals.

La gran diversitat d’estils musicals és el fet diferencial del Festival que pretén acollir una nombrosa assistència de públic d’arreu del territori i edats a uns preus molt ajustats, entre 6 i 10 euros, fet possible gràcies als patrocinadors i a les entitats que organitzen el Festival i que tenen per objectiu la difusió de la música i la cultura.

En aquesta edició també hi haurà com a valor afegit el tast de comiat obsequiant a tots als assistents a una copa de cava i un tast de catànies al final de cada concert, per gentilesa dels patrocinadors del Festival. Aquest fet permet al públic i als músics generar complicitats. Es serveix a la sala ubicada a la planta baixa del Fòrum Berger Balaguer.

Podeu descarregar-vos el programa del concert AQUÍ

II Festival de Música i Veu
Del 6 de febrer al 12 de juny de 2016
Auditori del Fòrum Berger Balaguer
Rambla Nostra Senyora, 6 – 08720 Vilafranca del Penedès

Reserva d’entrades a:

www.topticket.cat