Havaneres de Les Anxovetes, gastronomia i solidaritat en el nou acte del Festival Musicveu

El concert del 27 de març es farà als Jardins de la Casa Berch de Vilafranca del Penedès, futura seu del Centre de Dia Jaume Nicolás de Pinnae.

El proper diumenge 27 de març, a les 7 de la tarda, el Festival Musicveu de la Fundació Pinnae presenta un nou concert. Aquesta vegada, però, amb l’opció de complementar-ho amb el Musictast, una proposta gastronòmica que ofereix Cal Blay.

El grup protagonista serà Les Anxovetes, un grup d’havaneres nascut l’estiu del 2013 a Girona. Cantat íntegrament en femení, aquest grup d’havaneres ofereix el repertori d’havaneres tradicional i està format per Tona Gafarot (veu greu), Montse Ferrermoner (veu aguda/mitja) i Marta Pérez (veu aguda/mitja), així com el contrabaixista Xevi Pasqual i el guitarrista Salva Gallego.

Aquest concert es celebrarà als nous jardins de la Casa Berch, al costat de la Parc Tívoli de Vilafranca del Penedès, que aviat serà el Centre de Dia Jaume Nicolás de la Fundació Pinnae. Aquest acte serà una de les primeres accions que es faran en aquest espai rehabilitat i que properament estarà ple de vida.

El preu de l’entrada és de 12 euros i es pot adquirir al web musicveu.cat o a les taquilles del Fòrum Berger Balaguer.

Per altra banda, en aquest acte s’estrena la proposta gastronòmica Musictast, que s’oferirà després d’alguns concerts del Festival Musicveu. Els assistents poden obtenir un tiquet per 25 euros que els permetrà gaudir d’una experiència gastronòmica a càrrec de Cal Blay. Amb l’adquisició del musictast dóna dret a 3 tiquets gastronòmics per escollir, 1 tiquet de postres i 3 tiquets de begudes que es podran bescanviar una vegada finalitzi l’actuació.

El Musicveu és el festival solidari del Penedès que organitza la Fundació Pinnae i que enguany consta d’onze concerts a deu espais diferents amb grups i opcions per gaudir diferents experiències i emocions culturals i enoturístiques. A banda de la música, el festival Musicveu complementa la seva oferta amb visites enoturístiques als cellers i el Musictast, una proposta gastronòmica a càrrec del càtering Cal Blay que s’oferirà després d’alguns concerts.

Part de la recaptació del Musicveu es destinarà al programa “Junts per l’Alzheimer i altres demències” que realitzen les associacions TIÁM i Llambrusca al territori.

Aquest és un festival organitzat per la Fundació Pinnae que compta amb el patrocini de Serveis Mèdics Penedès i la col·laboració d’altres empreses i institucions com Rovellats, Cava Centre, ISEL Audiovisual, FactorEnergia, Emms, Vilamòbil, Caser Seguros Vilafranca, Serra Grup Immobiliari, Gadescat, Fenster i Cal Blay.