Harry Allen acompanyat de La Big Band Jazz Maresme actua al Fòrum Berger Balaguer

El pròxim 31 de març 2023 a les 20:30 hores a l’Espai Cultural Fòrum Berger Balaguer acollirà l’actuació de La Big Band Jazz Maresme que vindrà acompanyada per un convidat de luxe, un dels millor saxofonista que tenim en l’actualitat, l’americà̀ Harry Allen que juntament amb el grup tocaran un repertori especial per l’ocasió́ arranjat pel mateix Allen. Molts dels temes seran una estrena absoluta, ja que Harry Allen va escriure part d’aquest repertori durant la pandèmia i molts d’ells encara no s’han interpretat mai en públic.

Harry Allen ha publicat una trentena de discos com a líder i el podem enquadrar a un moviment estètic conegut com a neoclàssic, dins del jazz. Influenciat per clàssics com Ben Webster, Lester Young i Coleman Howkings, i incorporant conceptes extrets de Stan Getz, Zoot Sims i Al Cohn l’han arribat a crear una sonoritat i un fraseig únic al món del jazz en l’actualitat.

Les entrades es poden comprar a www.topticket.cat i a taquilla del Fòrum Berger en horari de dijous a diumenge de 18.00 h a 20.00 h i diumenges i festius de 12.00 h a 14.00 h i de 18.00 h a 20.00 h.

Aquesta actuació està organitzada per la Big Band Jazz Maresme amb el suport de la Fundació Pinnae.