The Hanfris Quartet actuen al Festival MUSiCVEU

Aquest diumenge 9 de maig a les 19h l’Auditori del Fòrum Berger Balaguer acull el sisè concert del Festival solidari MUSiCVEU amb The Hanfris Quartet.

Un Festival organitzat per la Fundació Pinnae, que celebra la seva setena edició i que enguany és a benefici del REBOST SOLIDARI de l’Associació Ressó.


ENTRADES disponibles a
www.musicveu.cat


The Hanfris Quartet és un grup vocal masculí, format a Barcelona l’any 2009. Amb deu anys de trajectòria, s’han convertit en un dels quartets vocals de referència, guanyant quatre vegades la medalla d’or al campionat d’Espanya de Quartets Barbershop i sent el primer quartet del sud d’Europa en participar en uns Campionats Internacionals de la Barbershop Harmony Society.

La seva selecció de música és un viatge sonor que acull una gran varietat de gèneres, des del jazz i versions de la música clàssica, fins als hits pop més actuals. En aquest repertori podem trobar una calidesa vocal pròpia, tocs d’humor i picardia, a més d’una connexió especial amb el públic.

FORMACIÓ ARTÍSTICA:

Jordi Forcadell i Mas, Tenor
Juan Bertrand Castrodeza, Lead/Baríton
Gener Salicrú i Soler, Baríton / Lead
Adrià Sivilla Ebri, Baix

El MUSiCVEU, un referent musical que arriba a la 7a edició

El Festival va néixer amb la voluntat de promocionar els artistes més novells i va sorgir la idea de crear un cartell que combinés artistes de gran prestigi amb grups emergents. Actualment, el Festival gaudeix d’una cartellera d’artistes i grups musicals, d’òpera i teatre diversos, reconeguts en el panorama musical actual, fet que conforma un magnífic programa ric en diferents estils i atractiu per a tothom.

El Festival vol agrair a la Basílica de Santa Maria, Castellers de Vilafranca Cal Figarot, Els Jardins de Codorníu, El Casal-Societat La Principal i Caves Rovellats per cedir els seus espais per celebrar els concerts i convida a tothom a participar d’aquesta gran festa de la música de caràcter solidari al Penedès, que enguany serà en benefici el REBOST SOLIDARI de l’Associació Ressó.