Guanya el regal perfecte per Sant Jordi amb el #festivaldemusicaiveu!

El Festival de Música i Veu ho té tot per gaudir d’uns instants ben romàntics i sorprendre a qui més estimes. I és que els seus concerts desprenen emoció i desperten tots els teus sentits. En aquestes dates tan assenyalades com són Setmana Santa i Sant Jordi, hem preparat dues promocions molt especials: una pels seguidors de les xarxes socials de Facebook i Twitter de la Fundació Pinnae i l’altra per aquelles persones que adquireixin entrades pel Festival de Música i Veu.

Regala un concert
i guanya un sopar doble!

 

 

Des de la Fundació Pinnae i el Festival de Música i Veu volem ajudar-te a sorprendre a qui més estimes per aquest Sant Jordi, per això et proposem un regal únic, especial i diferent com és un concert! I perquè aquest regal sigui perfecte, sortejarem un sopar doble al Cèntric, gastro-bar de Vilafranca entre totes les persones que adquireixin entrades pels concerts del Festival de Música i Veu a través del portal www.topticket.cat o taquilla del Fòrum Berger Balaguer des d’avui i fins a les 12h del divendres 21 d’abril.

ESCULL EL TEU CONCERT ARA

Comenta a les xarxes socials
i guanya un llibre!

 

 

Llibre de VilafrancaLes xarxes socials tenen premi. També hem preparat una promoció molt especial pels seguidors de les xarxes socials de la Fundació Pinnae. Participa en el nostre sorteig de Sant Jordi a Facebook i Twitter i podràs guanyar un llibre fotogràfic de Vilafranca Del Penedès. Un magnífic exemplar local que conté centenars de fotografies en color de llocs, mercats, edificis, carrers i tradicions de la Vila.

Només has de deixar un comentari a la publicació #sorteigsantjordi, indicant l’obsequi que faràs per aquest Sant Jordi (p.e. un llibre, una rosa, un concert, un cd, etc.). Tens temps per comentar fins les 12h del divendres 21 d’abril.
Disposem de varis exemplars per sortejar!

 VULL PARTICIPAR A FACEBOOK  |  VULL PARTICIPAR A TWITTER

 

#festivaldemusicaiveu

PATROCINADORS MAILCHIMP