Grup CNL Teatre presenta les obres “Coses de família i La Casa de l’Alba” al Fòrum Berger Balaguer

El Fòrum Berger Balaguer de la Fundació Pinnae presenta el proper dissabte 18 de juny a les 19h l’obra teatral “COSES DE FAMÍLIA i LA CASA DE L’ALBA” del Grup CNL Teatre – Centre de Normalització Lingüística de l’Alt Penedès i el Garraf.
COSES DE FAMÍLIA i LA CASA DE L’ALBA són dues obres teatrals representades pels alumnes dels cursos de català del taller de teatre.
“Coses de família” s’ambienta amb en Roderic que s’ha divorciat i se’n va a viure a casa de la seva mare però passen coses molt estranyes. Una gran obra per descobrir, com canviaria la vida si es pogués parlar amb els avantpassats. Per altra banda, “La casa de l’Alba” és des d’on es veuen les millors albades del Pirineu. En Bernat és mort i la seva dona, les seves filles i la neta van a casa dels seus pares, al Pallars, on ha deixat el testament. Descobrirem tot el que passarà a cinc dones de l’Eixample barceloní, a la masia pallaresa, que sempre han viscut d’en Bernat.
L’espectacle és obert a totes les persones que tinguin ganes de gaudir-lo.
Les entrades són disponibles només a la taquilla del Fòrum Berger en el seu horari d’obertura que és de dijous a dissabte de 18:30 a 20:30h i diumenges i festius de 12 a 14h i de 18:30 a 20:30h. El preu de l’entrada és de 5€ i gratuït pels infants fins a 12 anys, sempre acompanyats d’un adult.
El Consorci per la Normalització Lingüística (CPNL) té l’objectiu de facilitar el coneixement del català i afavorir-ne l’ús en tots els àmbits, disposant d’una xarxa territorial de 22 centres de normalització lingüística (CNL) i 146 punts d’atenció.
El CNL de l’Alt Penedès i el Garraf, amb seu a Vilafranca del Penedès, està format pels ajuntaments de Sant Pere de Ribes, Sant Sadurní d’Anoia, Sitges, Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú, i els consells comarcals de l’Alt Penedès i del Garraf.

Organitza: CNL de l’Alt Penedès i el Garraf
Col·labora: Fòrum Berger Balaguer – Fundació PINNAE