Gran èxit de Manel Fuentes & Spring’s Team Band al Musicveu

Centenars de persones es van aplegar ahir al celler Codorniu per gaudir de la música que Manuel Fuentes & The Spring’s Band van oferir per homenatjar al seu ídol, el BOSS de Nova Jersey en el Festival Solidari Musicveu.

L’actuació es va iniciar amb una posada en escena molt visual i festiva i l’escenari es va envoltar de fans que des de la primera canço van ballar, saltar i corejar èxits de Springsteen com “Dancing In The Dark”, “The River” “Streets Of Philadelphia” “Born In The USA” “Born To Run” entre d’altres.

Tanta emoció i complicitat anava creant un ambient de màgia a la resta del públic que es situava en els diferents espais que vorejaven la pista.

Una gran nit MUSICVEU!, veure els jardins plens de gom a gom impressiona, un vespre que recordarem i que en acabar el públic es va mostrar molt satisfet de l’experiència viscuda.

El concert de Fuentes era un dels plats forts de la programació del Festival Solidari Musicveu que ja està arribant a la seva recta final en les properes setmanes.

Resten dues actuacions, la proposta de Clarence Bekker Band que actuaran el dia 1 de juliol a les 8 del vespre a caves Rovellats i l’espectacle havanera veu i dansa amb Neus Mar & Cia que ens clourà el festival el dia 22 de juliol a les 9 del vespre i que per primera vegada se celebrarà al Garraf concretament a l’Espai Far a Vilanova i la Geltrú.

Recordem també que el Festival Solidari Musicveu, enguany és a benefici de la Fundació Amics Joan Petit, nens amb càncer i agraïm enormement a el públic que ens està acompanyant en aquesta novena edició.