GRAN ÈXIT AL DOBLE CONCERT DE L’ESCOLANIA DE MONTSERRAT A LA BASÍLICA DE SANTA MARIA

El passat divendres, 23 d’octubre, l’Escolania de Montserrat va oferir doble concert a la Basílica de Santa Maria de Vilafranca del Penedès, organitzat per la Fundació Pinnae en col.laboració amb la Comissió Santa Maria 2020, ja que els concerts han estat a benefici de les obres de rehabilitació de la teulada de la Basílica.

En aquesta doble sessió de concerts, van assistir al voltant d’unes 450 persones fet que remarca la bona acceptació del públic local per aquest esdeveniment cultural i benèfic a la vegada, i que va permetre gaudir d’un escenari i muntatge de llum i acompanyat de les imatges projectades en directe per una gran pantalla Led, que no va parar d’emetre en directe tots el moviments del Cor, director i pianista, oferint al públic un espectacular posada en escena com mai s’ha vist a dins la Basílica.

Imatges Escolania (15)

Aquest muntatge a càrrec de l’empresa Penedesenca ISEL effects, va permetre aquest espectacular concert, que gràcies a la col.laboració d’empreses locals com ; Audi Vilamobil , Guardiet Electrodomèstics i Digittecnic, es va poder assumir part d’aquest muntatge.

Un concert amb dues parts molt diferents, va començar amb un programa on van interpretar obres sota el títol l’Escolania canta a la Verge, amb peces com Ave Maria o Magnificat,  i acabant amb una segona part de Cançó popular i d’autor com interpretant  el Cant dels ocells i la Dama de Mallorca entre altres.

En el moment final del Virolai, el director Llorenç  Castelló, va animar al públic a acompanyar al cor d’escolans, creant un moment únic i especial per a tothom.

L’aforament va ser limitat al 50% dins la Basílica per garantir la distància de seguretat entre els assistents,  i durant el concert es van seguir unes mesures molt estrictes pel moviment del públic,  gestionant la sortida i entrada dels assistents de forma molt ordenada, i per aquest motiu la organització vol agrair al públic assistent el seu exemplar comportament en tot moment.