Les Fourchettes en concert solidari al Festival MUSiCVEU

Aquest diumenge 25 d’abril a les 19h l’Auditori del Fòrum Berger Balaguer acull el cinquè concert del Festival solidari MUSiCVEU amb Les Fourchettes.

Un Festival organitzat per la Fundació Pinnae, que celebra la seva setena edició i que enguany és a benefici del REBOST SOLIDARI de l’Associació Ressó.


ENTRADES disponibles a
www.musicveu.cat


Les Fourchettes és un grup vocal de 4 noies guanyador del premi a millor quartet al concurs nacional de Barbershop SABS, sent el primer quartet femení en guanyar la medalla d’or en aquesta categoria, el 2019 es van participar en el concurs de televisió “La Voz”.

Quatre veus femenines que ens transportaran en un viatge a través de diferents gèneres musicals, creant un espai màgic i únic, captivant a l’espectador des del primer moment.

FORMACIÓ ARTÍSTICA:

Paula Sánchez
Iris di Cassi
Eulàlia Rosa
Elia Piera

El MUSiCVEU, un referent musical que arriba a la 7a edició

El Festival va néixer amb la voluntat de promocionar els artistes més novells i va sorgir la idea de crear un cartell que combinés artistes de gran prestigi amb grups emergents. Actualment, el Festival gaudeix d’una cartellera d’artistes i grups musicals, d’òpera i teatre diversos, reconeguts en el panorama musical actual, fet que conforma un magnífic programa ric en diferents estils i atractiu per a tothom.

El Festival vol agrair a la Basílica de Santa Maria,  Castellers de Vilafranca Cal Figarot, Falcons de Vilafranca, El Casal-Societat La Principal i Caves Rovellats per cedir els seus espais per celebrar els concerts i convida a tothom a participar d’aquesta gran festa de la música de caràcter solidari al Penedès, que enguany serà en benefici el REBOST SOLIDARI de l’Associació Ressó.