El Fòrum Berger Balaguer romandrà tancat i ajorna la seva activitat

COMUNICAT IMPORTANT

L’Espai Cultural de Fòrum Berger Balaguer romandrà tancat temporalment atès el Reial Decret del Govern Espanyol del passat 14 de març on es limita la llibertat de circulació de las persones, totes les activitats en aquest espai queden suspeses fins a nous esdeveniments.

Pel que fa l’exposició vigent titulada ANIMAL by Fran Martí ha ampliat la data de la seva finalització fins al 10 de maig, tot i que actualment la mostra estarà tancada fins a nou avís.

D’altra banda, els tres concerts del Festival MUSiCVEU van quedat ajornats fins a nova data. L’organització del Festival està buscant noves dates per a les actuacions següents: ANDREA MOTIS TRIO (previst pel 15/03/2020), MONTSE RIOS (previst pel 29/03/2020) i LES ANXOVETES (previst pel 19/04/2020). L’organització va enviar un comunicat via email a les persones que havien adquirit entrades i en breus dies s’estima poder indicar les noves dates i donar instruccions corresponents. Disculpeu les molèsties que es puguin haver ocasionat però el més important és la salut de tots.

Des de la Fundació Pinnae, tenim l’esperança que aquesta situació reverteixi ben aviat i per aquest motiu seguim les recomanacions sanitàries que prescriuen als ciutadans a quedar-se a casa, així que molta prudència i #quedatacasa