La Fundació Pinnae serà a les Fires de Maig de Vilafranca

Aquest cap de setmana tornen les Fires de Maig a Vilafranca, després de tres anys. Seran els dies 13, 14 i 15 de maig al recinte firal de la Zona Esportiva. Enguany la Fundació Pinnae hi serà present en un estand d’entre els 115 expositors participants per tal de presentar les nostres activitats i serveis sòcioassistencials, així com informar de la nostra acció al territori.

La Fira comptarà amb tres espais diferenciats: l’Espai Juga Fira, amb un centenar de tallers dirigits als més menuts, la Plaça del Vi, on es podran fer degustacions de vins i escumossos del territori i l’Espai DEMO, on les empreses i entitats poden fer presentacions.

La Fundació Pinnae oferirà 2 sessions a l’Espai DEMO

En aquest Espai DEMO, la Fundació Pinnae oferirem dues sessions informatives: seran divendres, 13 de maig a les 18:30 que tindrà lloc una sessió informativa dels Serveis Assistencials a la Gent Gran de la Fundació Pinnae i Inglada Via; i la següent tindrà lloc dissabte 14 de maig a les 17:00 amb una sessió informativa del programa Junts per l’Alzheimer i altres demències que duen a terme les entitats Llambrusca i TIÁM, beneficiàries del festival solidari Musicveu.

Col·laborem amb el Sorteig de Fires

També col·laborarem amb el Sorteig de Fires, aportant 2 entrades per veure la pel·lícula LIBERTAD emmarcada dins del Cicle Gaudí que la Fundació Pinnae programa al Fòrum Berger Balaguer i 2 entrades al concert de Las Migas dins del Festival Musicveu solidari, organitzat per Pinnae. Veniu a visitar-nos i ompliu la butlleta pel sorteig!