Últim cap de setmana de “Natura i Matèria”, una exposició que no deixa indiferent

Fins aquest diumenge 17 de març es pot visitar l’exposició “Natura i Matèria” del fotògraf Ramón Cornadó i l’escultora Béatrice Bizot. Una mostra que transporta a un món imperceptible i ple de senzillesa visual però que amaga un complex diàleg comú entre dues obres paral·leles amb una sensibilitat dirigida cap a la subtilesa tant en la forma, com en el concepte.

Paisatges solitaris amb fons indefinits. Llums i ombres que creen un escenari on els elements vegetals actuen com a personatges anònims i segueixen el curs estacional de la natura. Els enquadraments de Ramón Cornadó tenen un clar caràcter cinematogràfic, destacant els primers plans amb una línia de l’horitzó molt baixa i perfils delimitats.

Els rostres que presenta Béatrice Bizot en aquesta exposició es treballen dins d’una concepció clàssica, amb trets bellament modelats; són rostres deconstruïts creats en bronze, ferro o ciment que semblen estar immersos en els seus pensaments.

Una proposta expositiva de dos artistes i dues disciplines diferents que, després d’expressar-se amb una obra fusionada al MAMT (Inner Landscapes), ajunten fotografia i escultura, per explorar territoris reals i imaginaris amb una confluència entre el paisatge fotogràfic i la matèria, expressada en escultures intimistes i formes geomètriques que donen vida.

Aquesta mostra compta amb la col·laboració de la Galeria d’Art Anquin’s i es pot visitar amb accés lliure i gratuït fins aquest diumenge 17 de març en horari de dijous a dissabte de 18h-20h i diumenges i festius de 12h-14h i de 18h-20h.

Reportatge RTVVilafranca EXPOCORNADOBIZOT

Reportatge de RTVVilafranca

Fotografies de l’exposició