“Fantasies d’una viola” amb Agnès Mauri i Benedek Horváth

El proper diumenge 26 de març, el III Festival de Música i Veu ens presenta un concert d’excel·lència clàssica. Agnès Mauri i Benedek Horváth ens interpretaran un programa imaginatiu i divers amb obres de Telemann, Hindermith, Schumann o Prokofiev, al so de viola i piano.

Agnès Mauri 1Agnès Mauri és considerada com una de les millors solistes de viola. Recentment guardonada al concurs El Primer Palau, la crítica destaca d’ella “la seva presència escènica, la qualitat del so i una maduresa interpretativa inusual”.

Ha actuat en festivals com el Lucerne Festival in Summer i el Kammermusikfestival Basel a Suïssa, l’International Musicians Seminar-Prussia Cove a Anglaterra, el Festival Castell de Peralada a Catalunya, el Schleswig-Holstein Musik Festival a Alemanya o el Viola Space 2015/Tokyo International Viola Competition al Japó.

Ha enregistrat per a Catalunya Música i per a TV Man Union al Japó. És membre del grup de cambra Cosmofonia Ensemble. Ha tocat amb músics com Conradin Brotbek, Silvia Simionescu, Adelina Oprean, Anke Dill, Barbara Doll o Felix Renggli. Ha estudiat amb Jonathan Brown i el Quartet Casals a l’ESMUC, on ha obtingut les màximes qualificacions, i amb Thomas Riebl a la Universität Mozarteum Salzburg. Actualment està cursant estudis de màster amb Silvia Simionescu a la Hochschule für Musik Basel i rep classes addicionals de viola barroca a la Schola Cantorum Basiliensis. Ha rebut també influència d’artistes com Tabea Zimmermann, Kim Kashkashian, Nobuko Imai, Lars Anders Tomter, Garth Knox o Ferenc Rados. Agnès Mauri toca una viola francesa del luthier Jean-Louis Prochasson.

COMPRA ENTRADES ARA

Les entrades ja es poden adquirir al portal Topticket.cat o a la taquilla del mateix Fòrum Berger Balaguer (de dijous a dissabte de 18 a 20h i diumenges i festius de 12 a 14h i de 18 a 20h).

Entrada gratuïta
a menors de 12 anys

 

 

Amb la voluntat d’acostar la música clàssica als més menuts, aquest concert preveu entrada gratuïta als menors fins a 12 anys. Per poder obtenir aquestes invitacions per a infants, els adults que els acompanyin hauran d’adquirir la seva entrada a la taquilla del Fòrum Berger Balaguer i demanar la invitació del menor.

Cava i catànies
en acabar el concert

 

 

Després de cada concert, músics i públic es retroben per fer un tast de cava i catànies gentilesa dels patrocinadors Jané Ventura i Casanella Xocolaters.

Nous sortejos a Facebook i Twitter
i les persones amb entrades pel concert

 

 

Per aquesta ocasió tenim preparades 2 sorpreses:

  • 2 entrades gratuïtes: es sortejaran entre les persones que responguin la pregunta que es fa a les xarxes socials de Facebook i Twitter de la Fundació Pinnae.
  • 1 sopar doble: es sortejarà un sopar doble al Cèntric gastro-bar de Vilafranca entre totes les persones que adquireixin entrades pel concert. El sorteig es realitzarà el dilluns 27 de març i es comunicarà al guanyador el mateix dia. Les entrades es poden adquirir a la taquilla del Fòrum Berger Balaguer i a través del portal www.topticket.cat  (caldrà deixar el número de telèfon de contacte en el moment d’adquirir les entrades)

#festivaldemusicaiveu

PATROCINADORS MAILCHIMP