Mercè Soler i Montse Virgili exposen les seves pintures al Fòrum Berger Balaguer

L’Espai Cultural Fòrum Berger Balaguer de la Fundació Pinnae, acull una exposició de pintures de Mercè Soler i Montse Virgili, sota el nom “Assaig de Silencis” que es podrà visitar del 18 de juny fins el 8 d’agost.

La mostra obra les seves portes el divendres 18 de juny a les 19h amb presència de les dues artistes, Mercè Soler i Montse Virgili, que presenten en format pintura l’expressió d’un únic tema: el silenci.

En “Assaig de silencis” hi trobem no sols un silenci, sinó molts silencis, en múltiples formes, situacions i causes.

Silencis expressats amb diferents estils, dins el món de l’abstracció. Els gestos i formes expressives que són pròpies a cadascú, així com les combinacions de colors, traços i gestos.

També hi trobem diferents llenguatges, i diverses tècniques artístiques. Silencis expressats en pintures grans, en acrílics, sedes, silencis representats en tres dimensions, o silencis traspassats a la paraula, en paper.

Diferències que, com un cercle, es tanquen altra vegada en una idea en comú, treballada des de la diversitat, des de l’amistat i del treball artístic en paral·lel. Un treball que s’atura aquí però que resta obert a la interpretació de l’espectador, a les sensacions i pensaments que porten a altres sensacions i pensaments que ens fan créixer.

Mercè Soler, nascuda a Barcelona i resident a Sant Pere Ribes actualment, inicia la seva formació amb la professora i pintora amb base antroposòfica Hermínia Antolinos l’any 2000 fins el 2015. Més tard fa un curs de gravat a l’escola d’Art de Vilanova i  la Geltrú i de pintura abstracta a l’escola de la Dona a Barcelona amb la professora Cristina Coca.  Mercè Soler pinta per retrobar-se, per reconèixer-se. Perquè la seva vida vibra a través dels colors i les formes i connectar amb el món des de la no-paraula. A realitzat diferents exposicions individuals i col.lectives en els darreres anys.

Montse Virgili, nascuda a Vilafranca del Penedès, resident de Vilanova i la Geltrú. La seva formació plàstica està marcada pel mestratge de Hermínia Antolinos. Més tard a l’escola d’Art de Vilanova i al “ El taller” de la Núria Corretge. De manera individual ha exposat a Barcelona i a la Galeria ISMES de Vilanova i la Geltrú, els anys 2003 i 2006, respectivament. Col•lectivament ha participat en diferents mostres arreu del territori i en alguns països Europeus. Virgili busca l’expressivitat en l’abstracció, la simplicitat de les línies i el color. Pinta sobre seda, acrílics, aquarel·les i gravats. Amb esperit inquiet, sempre replantejant nous reptes.

La mostra, que aplega una quarantena d’obres, es pot visitar a l’Espai Cultural Fòrum Berger Balaguer de la Fundació Pinnae, del 18 de juny fins el 8 d’agost en horari de dijous a dissabte de 18h30 a 20h30 i diumenges i festius de 12h a 14h i de 18h30 a 20h30.

L’aforament serà limitat segons la normativa vigent i amb entrada lliure i gratuïta. És obligatori l’ús de mascareta per accedir a l’espai.

_Díptic exposició Silencis1 _Díptic exposició Silencis2


ASSAIG DE SILENCIS – exposició de pintura
Del 18 de juny al 8 d’agost
Obertura de portes: divendres 18 de juny a les 19h amb presència de les dues artistes.

Espai Cultural Fòrum Berger Balaguer
Rambla Nostra Senyora, 6 de Vilafranca del Penedès