Exposició SALÓ D’ART DE PRIMAVERA

Del 1 d’abril al 1 de maig de 2016

Aula de Cultura Fòrum Berger Balaguer

El proper divendres 1 d’abril obrim les portes del Fòrum Berger Balaguer amb una proposta artística d’11 artistes, tots ells amb una trajectòria ben reconeguda a nivell professional, i que podem veure a les millors Galeries i Fires d’Art d’arreu de l’Estat i d’Europa.

Una acurada selecció d’obres que ens permetrà veure un esclat de colors, textures i temàtiques molt diferents de cada un dels artistes que exposen, però tots ells tenen una cosa en comú, el color.

Les gairebé 30 obres que es poden veure a la mostra, ens permeten repassar l’ampli ventall d’estils que conviuen en la nostra Mediterrània. La figuració resulta compatible amb l’abstracció, el realisme amb les creacions més imaginatives i al costat d’una peça que esdevé una festa de color n’hi podem trobar una altra de gran austeritat colorista, però que encaixa perfectament amb aquesta estació que ens acaba d’arribar, la primavera.

Alguns dels artistes seleccionats són, Albert Alís, Mònica Castanys, Frank Jensen, Rui Gomes, Coia Ibañez o Caballero, entre d’altres.

Aquesta mostra es podrà visitar a partir del 1 d’abril i fins al 1 de maig , amb l’horari habitual de l’Aula de Cultura, que tot seguit detallem:

Horaris:
Dijous a dissabte de 18 a 20 hores

Diumenges i festius de 12 a 14 i de 18 a 20 hores