Exposició col·lectiva Alumnes i Mestres

Del 25 d’agost al 2 d’octubre de 2016
Inauguració, dijous 25 d’agost a les 19h30

A partir de demà la secció de Belles Arts del Casal mostra 65 anys de la seva trajectòria artística al Fòrum Berger, amb l’exposició col·lectiva ALUMNES I MESTRES a l’Aula de Cultura del Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca del Penedès. L’entrada és totalment lliure.

L’exposició recull l’obra de 36 artistes que al llarg de tot aquest temps han deixat petjada a la secció, ja sigui compartint els seus coneixements i mestratge o desenvolupant la passió artística des de la mirada de l’alumne. 

Des de la seva fundació el 1950, la Secció de Belles Arts del Casal ha estat un punt d’aprenentatge i trobada del món de l’art de Vilafranca i el Penedès. Un panorama artístic que no hauria estat el mateix sense la tenacitat d’aquests seixanta-cinc anys de constant activitat, els que han fet possible un relleu generacional i han estat obligat punt de referència de bona part de les successives fornades d’artistes de casa nostra. Aquesta mostra vol ser un homenatge de tants i tants artistes al seu pas per les aules del Casal en una línia creativa que vol continuar mantenint la mateixa vitalitat i empenta cultural del primer dia.

 L’exposició es podrà visitar fins al 2 d’octubre i mostrarà obra de:

MESTRES

Joan Manuel Aznar
Joan Batet
Colomer Pagès
Fèlix Plantalech
August Rosell
Ruiz Oliva
Pere Lluís Via
Màrius Via

ALUMNES

Nati Arnabat
Sílvia Arniches
Fèlix Bertran
Fina Bages
Glòria Bricollé
Bages Tomás
Maria Calaf
Joana Casademunt
Alex Galofré
Ramon Guarro
Lluís Maria Güell
Pepi Martin
Anna Molló
Joan Mata
Dolors Morales
Mireia Miralles
Sira Miralles
Maria Àngels Meler
Carles Munts
Just Nicolàs
Miquel Peguera
Carles Quer
Montserrat Socias
Miquel Trejo
Rafael Vidal
Josefina Ventura
Josep Vallès
Salvador Vila