Exposició ART AL VI‐DRE, col·lectiva d’artistes solidària

El passat divendres 1 de juliol va tenir lloc la inauguració de l’exposició Art al Vi‐dre, una mostra on més de 20 artistes van presentar la seva obra original, única i amb vessant solidària a l’Aula de Cultura del Fòrum Berger Balaguer de la Fundació Pinnae i que, en el marc del Vijazz, va tenir una gran acollida de públic tant l’exposició com el taller de pintura al vi que es va organitzar el dissabte per la tarda.

La inauguració, que va veure passar unes 150 persones, es va dur a terme a les 19h i va aplegar tant artistes, com familiars i públic en general que era atret per la originalitat de les obres exposades. Aquesta exposició restarà oberta fins el proper 7 d’agost.

El taller de pintura al vi, que es va celebrar la tarda del dissabte, es va dur a terme al davant de la mateixa sala d’exposicions i va ser dirigit per monitors de l’Escola de Belles Arts Arsenal de Vilafranca. El públic va valorar molt positivament aquesta iniciativa on prèviament es rebia una breu formació, explicació dels materials que s’utilitzarien i la tècnica que s’aplicaria i posterior procés creatiu de cada persona per acabar configurant la seva pròpia obra d’art, única i original. Aquest taller també es durà a terme al mateix Celler Ferré i Catasús els propers 4 de setembre i 2 d’octubre.

Tot aquest projecte expositiu ha estat possible gràcies al col·lectiu d’artistes de la Galeria d’Art – i le Gallery de Sitges – que, conjuntament amb el projecte social V’Inspirats del Celler Ferré i Catasús, ha creat un projecte amb compromís social en benefici de l’entitat Univers Penedès, una associació vilafranquina de persones amb diversitat funcional.

L’exposició ha tingut molta acceptació i èxit per la seva originalitat i, en finalitzar el cap de setmana, ja s’han venut diferents obres. Totes elles tindran un retorn social vers Univers Penedès, ja que part dels beneficis de la venda d’obres de l’exposició van destinades a aquesta entitat.

Sota una mateixa temàtica s’engloben diferents activitats a una ciutat referent.

Video RTVV
Clic AQUÍ per veure el reportatge dwe RTVVilafranca

Exposició Art Al Vi‐dre, col·lectiva d’artistes solidària

De d’1 de juliol al 7 d’agost de 2016

Horari: De dijous a dissabtes de 18h a 20h. Diumenges i festius de 12h a 14h i de 18h a 20h.