El Fòrum Berger Balaguer acull una col·lectiva de pintura per donar la benvinguda a la primavera

Aquest divendres 6 d’abril s’obren les portes del Fòrum Berger Balaguer amb una col·lectiva d’11 artistes, tots ells amb una trajectòria ben reconeguda a nivell professional i que es poden veure per Fires d’Art d’arreu de l’Estat i d’Europa així com a les Galeries més reconegudes del nostre territori. L’exposició porta per nom “ Primavera d’ART, pintura ”.

Es tracta d’una acurada selecció de 25 obres, que amb la col·laboració de la Galeria ANQUIN’S permetrà veure una varietat de propostes amb textures i temàtiques molt diferents de cadascun dels artistes que exposen, però tots ells tenen una cosa en comú, l’esclat de color i paisatges que conviden a mirar i viure el dia a dia.

El conjunt d’obres que es poden veure a la mostra, permeten repassar l’ampli ventall d’estils que conviuen a la nostra Mediterrània. La figuració resulta compatible amb l’abstracció, el realisme amb les creacions més imaginatives i al costat d’una peça que esdevé una festa de color n’hi podem trobar una altra de gran austeritat colorista, però que encaixa perfectament amb aquesta estació que ens acaba d’arribar, la primavera.

Els artistes seleccionats per aquesta mostra són Albert Alís, Fernando Alday, Tatiana Banqué, Alejandra Caballero, Mònica Castanys, Marta Duran, Marta Lafuente, Josep Moscardó i Jordi Pintó, entre d’altres.

L’exposició, d’accés lliure i gratuït, obre les seves portes el divendres 6 d’abril a les 18h30 i restarà oberta fins el 13 de maig en l’horari habitual de la sala, de dijous a dissabte de 18h a 20h i diumenges i festius de 12h a 14h i de 18h a 20h.


Exposició  |  Primavera d’ART, pintura
Del 6 d’abril al 13 de maig de 2018

Aula de Cultura – Fòrum Berger Balaguer
Rb. Nostra Senyora, 6 | Vilafranca del Penedès
Horari: De dijous a dissabte de 18h-20h. Diumenges i festius de 12h-14h i de 18h-20h