L’ESPAI CULTURAL FÒRUM BERGER ACULL L’EXPOSICIÓ DE PINTURA RÀPIDA

PREMI VILAFRANCA CULTURA SMP

  • La Fundació Pinnae, col·labora atorgant el premi en la categoria “La Menció d’honor Fundació Pinnae”
  • L’Espai Cultural Fòrum Berger, acull aquesta mostra des del 27 d’abril fins al 14 de de maig
  • Es podrà visitar en horari de dijous a dissabte de 18 a 20h, diumenge i festius de 12 a 14h i de 18 a 20h

La pintura ràpida és una especialitat artística que transcorre a l’aire lliure i que requereix d’una habilitat tècnica especial per part dels artistes, donat que el termini per lliurar les obres és de molt poques hores.

L’any 2016, el Casal de Vilafranca i la seva Secció de Belles Arts van recuperar la tradició dels concursos de pintura ràpida a la nostra vila, convertint a la capital penedesenca en un punt de trobada obligat per als pintors i pintores d’arreu del país el dia de Sant Jordi.

Els quadres exposats a l’Espai Cultural Fòrum Berger són la mostra de les obres guanyadores de la vuitena edició del concurs de pintura ràpida, PREMI VILAFRANCA CULTURA – SERVEIS MÈDICS PENEDÈS que es van pintar durant la tarda del 23 d’abril al centre de Vilafranca i també s’acompanya amb l’obra guanyadora de l’edició del concurs del 2022.

Totes elles van ser pintades entre les tres de la tarda i les vuit del vespre del passat diumenge, i en elles els pintors i pintores participants havien de reflectir l’ambient de parades de roses i llibres de la tarda de Sant Jordi, als carrers i places del Centre Vila.