L’Art Contemporani del Museu de Montserrat s’exposa al Fòrum Berger Balaguer

L’Aula de Cultura del Fòrum Berger Balaguer de la Fundació Pinnae presenta aquest Nadal una exposició d’obres artístiques del fons d’art del Museu de Montserrat. La mostra porta per títol ’Artistes contemporanis del Museu de Montserrat’ i romandrà oberta del 21 de desembre i fins al 27 de gener.

Es tracta de 12 obres de gran format d’autors contemporanis que han exposat al Museu de Montserrat els darrers anys i que han cedit les seves obres. El conjunt de totes les pintures seleccionades ofereix un esplèndid panorama de la pintura contemporània a Catalunya des de l’expressionisme abstracte fins a una abstracció etèria i més espiritual amb influències de l’orient asiàtic. Cal esmentar encara l’art cinètic, aquell que afegeix el valor dinàmic del moviment a la superfície estàtica.

Aquesta exposició reuneix obres d’art contemporani des del 1962 i fins 2012. Josep Niebla, Josep Guinovart, Laurent Jiménez-Balaguer, Hugo Fontela, Jordi Fulla, Jordi Pericot, Waltraud Maczassek i Jaume Ribas són els artistes de diferents generacions escollits per participar en el diàleg de confrontació de l’art contemporani del segle XX i XXI.

L’Abadia de Montserrat beu d’una tradició artística mil·lenària que dialoga activament amb el present. El Museu de Montserrat és un gran exponent d’aquesta presència en el món artístic actual. L’incipient fons d’art contemporani palesa com la institució malda per posar a l’abast dels visitants del santuari la creativitat de final del segle XX i començament del segle XXI. Vilafranca serà part d’aquest exponent amb una selecció de diferents propostes expositives de gran format que no deixarà indiferent.

La mostra obra les seves portes aquest divendres 21 de desembre a les 18h, amb accés lliure per a tothom fins el 27 de gener de 2019 i en horari de dijous a dissabte de 18h-20h i diumenges i festius de 12h-14h i de 18h-20h.


EXPOSICIÓ
Artistes contemporanis del Museu de Montserrat
Del 21/12/2018 al 27/01/2019

Aula de Cultura Fòrum Berger Balaguer
Rb. Nostra Senyora, 6 Vilafranca del Penedès
Horari de dijous a dissabte de 18-20h i diumenges i festius de 12-14h i de 18-20h