33 artistes del Penedès participen en l’exposició “LlibertArt” organitzada per Òmnium Cultural Alt Penedès

El Fòrum Berger Balaguer acollirà les obres d’un total de 33 artistes del Penedès que participen en l’exposició LlibertArt que tindrà lloc del 22 de març al 21 d’abril del 2019 a la sala d’exposicions de l’espai cultural. Aquesta exposició, organitzada per Òmnium Cultural Alt Penedès i realitzada per primer cop al Penedès, té l’objectiu de recaptar diners per a la caixa de solidaritat.

La mostra estarà formada per obres, de temàtica lliure, provinents de les donacions d’artistes de Vilafranca del Penedès, Subirats, Sant Sadurní d’Anoia, Mediona, Vilanova i la Geltrú, Sant Quintí de Mediona, Llorenç del Penedès, Cubelles i el Vendrell. Hi haurà un total de 18 pintures, dues il·lustracions, un gravat, sis fotografies, un dibuix, tres escultures i un repujat en aram, que es vendran a preus que oscil·laran entre els 50 i els 500€.

Les obres, de temàtica lliure, es podran veure a la sala d’exposicions del Fòrum Berger Balaguer entre el 22 de març i el 21 d’abril

 

 

 

Els organitzadors de l’exposició, Òmnium Cultural de l’Alt Penedès i la Marxa de Torxes, volen obrir així el món de l’art i la cultura a un nou format solidari, i no descarten exportar el model a altres indrets dels Països Catalans al llarg d’aquest mateix any.

El president d’Òmnium a l’Alt Penedès, Jordi Parellada, ha expressat la seva sorpresa i satisfacció per l’elevat grau d’implicació del sector cultural en la defensa dels drets civils a Catalunya i per la bona resposta dels artistes de l’Alt Penedès en aquesta convocatòria. Parellada confia que l’exposició serà un èxit i que, a partir d’aquí, amb tota seguretat en sorgiran rèpliques arreu del territori català.

L’exposició s’inaugurarà el divendres 22 de març a partir de les 19.30h. Hi estan convidats representants del Govern de la Generalitat i de l’Associació Catalana pels Drets Civils, que aglutina els familiars de presos i exiliats.

La mostra, d’accés lliure i gratuït, es podrà visitar del 22 de març al 21 d’abril en horari de dijous a dissabte de 18h-20h i diumenges i festius de 12h-14h i de 18h-20h.

Més informació: www.omnium.cat/alt-penedes

Artistes LLibertArt - Òmnium Alt Penedès