CUIRASSES de l’artista TERESA RIBA, es presenta a l’espai Cultural Fòrum Berger

L’Espai Cultural Fòrum Berger Balaguer de la Fundació Pinnae, acollirà les properes setmanes una exposició sota el títol “Cuirasses” de l’artista igualadina Teresa Riba. La mostra obra portes el proper divendres 27 de novembre i es podrà visitar fins el 10 de gener del 2021.

Teresa Riba, es centre en la figurativa imatge de la dona des de l’escultura i el dibuix, creant aquesta mostra on l’artista reflexiona sobre la identitat, els sentiments i la persona, tant en l’aspecte físic com emocional.

Captura1

Obres realitzades en guix, bronze i altres materials, però amb detalls d’altres materials que complementen algunes d’elles, fent de cadascuna de les peces obres que fan referència als obstacles a la vida de la dona, representant una cuirassa, que tant la pot protegir com tancar-la a si mateixa en un infinit de sentiments. Aquestes peces, que estableixen una comunicació amb l’espectador, evocant a moltes preguntes a qui l’observa, però són les seves experiències personals qui els hi acaben donant un sentit únic a l’escultura.

Cada una d’elles transmet històries diferents, de cuirasses i bloquejos, de mirades i sentiments, però amb les portes obertes a l’alliberament i a l’esperança.

L’exposició “Cuirasses” mostra la dona amb totes les seves pors, inquietuds, dificultats, tristeses que deixen a la imaginació de l’espectador el seu final.

La mostra es pot visitar a l’Espai Cultural Fòrum Berger Balaguer de  Fundació Pinnae,  del 27 de novembre al 10 de gener del 2021, en horari de dijous a dissabte de 18h a 20h i diumenges i festius de 12h a 14h i de 18h a 20h.

L’aforament serà limitat segons la normativa vigent i amb entrada lliure i gratuïta. És obligatori l’ús de mascareta per accedir a dins l’espai.