Les fotografies de Mireia Comas arriben al Berger Balaguer amb l’exposició “Els Castells no són de Princeses”

L’Aula de Cultura del Fòrum Berger Balaguer de la Fundació Pinnae acollirà a Vilafranca del Penedès l’exposició fotogràfica de Mireia Comas que porta per nom “Els Castells no són de Princeses”, una mostra que pretén ser una porta oberta al món casteller, però també als valors i a la manera de ser i de fer del poble català.

Del 8 de març a l’1 d’abril, les fotografies castelleres de Mireia Comas s’exposen al Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca del Penedès

 

 

 

La terrassenca Mireia Comas, coneguda per capturar “El Petó Casteller”, ens presenta la seva primera exposició fotogràfica castellera que inclou imatges de nervis, esforç i passió. La passió pels castells i la fotografia professional la van dur a seguir diferents colles arreu del territori, capturant moments màgics i inoblidables, tant de victòries com de derrotes, com d’alegries i de patiment i que ha recollit en aquesta exposició.

La inauguració de l’exposició serà aquest dijous 8 de març a les 19h30

 

 

La mostra al Fòrum Berger Balaguer s’inaugura aquest dijous 8 de març a les 19h30 i consta d’unes 34 imatges distribuïdes de manera que representen la força, l’equilibri, el valor i el seny, valors del lema casteller que ja apareixien al poema de Josep Anselm Clavé.
Aquesta exposició és una presentació no només d’una tradició, sinó d’una cultura, una terra, un país, que resumeix els valors de la nostra Catalunya.

L’exposició és oberta a tothom i d’accés lliure fins a l’1 d’abril en l’horari habitual de la sala de dijous a dissabte de 18h a 20h. Diumenges i festius de 12h a 14h i de 18h a 20h.