Visita comentada a l’exposició de Canano

L’Aula de Cultura del Fòrum Berger Balaguer acollirà divendres dia 27 de setembre a les 19:30 hores una visita comentada pel mateix artista CANANO, que exposa la seva obra fins al 6 de setembre sota el títol “Sintetitzant Essències – El món màgic de la Música”.

Després, el públic assistent gaudirà amb recital d’acordió i poesiaPoemes i melodies d’amor a la creació i a l’art” a càrrec d’Anna Peret i Sílvia Amigó i, tot seguit, es servirà un tast de Parés Baltà i Dogma i un petit aperitiu de La Granja.

L’obra de Canano traspassa el sentit visual per esdevenir pensament. Procedent de Sant Martí Sarroca i amant de Velázquez i Dalí, l’artista descriu la seva obra com un poema des de la passió i l’enginy. Canano utilitza la metafísica i el simbolisme, “Realisme màgic” com a llenguatge.

RTVVilafranca_ exp Canano

> Accedeix al reportatge de RTVVilafranca

En aquesta ocasió, l’artista ha presentat una sèrie de dibuixos i pintures fruit de l’evolució de l’anterior sèrie titulada Essències, que no pretenia retratar músics ni instruments, sinó captar l’essència del fet musical, la màgia que succeeix quan les mans del músic prenen contacte amb quelcom a priori inert com és l’instrument, el reflex de petjades intemporals a la platja de la ment.

L’exposició es pot visitar a l’Espai Cultural Fòrum Berger Balaguer de la Fundació Pinnae fins al 6 d’octubre de 2019, en horari de dijous a dissabte de 18h30-20h30 i diumenges i festius de 12h-14h i de 18h30-20h30L’accés és lliure i gratuït per a tothom.

20190824_185938


“Canano” Sintetitzant Essències – el món màgic de la Música

Fins al 6 d’octubre

Visita comentada per l’artista: divendres 27 de setembre a les 19:30h

Espai Cultural Fòrum Berger Balaguer

Rambla Nostra Senyora, 6 de Vilafranca del Penedès