Èxits del Soul de Vilafranca amb Leonn & Special Edition

El proper diumenge 9 de juliol, coincidint amb el Vijazz Penedès, el Fòrum Berger Balaguer de la Fundació Pinnae acollirà el darrer concert del Festival de Música i Veu amb Leonn & Special Edition, un conjunt liderat per Leonn Meade i acompanyat per grans músics de l’escena catalana.

Leonn Meade, acompanyat de la Special Edition, clourà l’edició d’enguany del Festival de Música i Veu oferint un concert de soul d’alt nivell

 

 

 

Leonn Meade és un nova veu emergent del Regne Unit, que inicia el seu recorregut en solitari després de formar part del London Community Gospel Choir, actuant amb artistes com  George Michael, Sting, Elton John, Mariah Carey, Diana Ross, Paul McCartney, Celine Dion o Tina Turner. Leonn Meade també ha acompanyat les gires d’artistes com Graffiti 6, Kian Egan, MO, Jahméne Douglas, Jay Sean o Natasha Beddingfield. Tot i que va obrir-se camí en la música com a baterista, ha estat el seu desdoblament com a cantant el que l’ha convertit en una de les figures emergents del soul facturat a Londres. Leonn és un d’aquells exponents que segueixen l’estela de noves estrelles en el gènere com Myles Sanko o Earl Thomas.

L’actuació ja s’ha batejat com la Gran Tarda d’Èxits del Soul i pretén ser una gran festa de clausura d’un Festival que ha tingut molt bona acceptació i s’ha consolidat en la seva tercera edició com a Festival referent per la gran varietat del repertori musical que aconsegueix reunir públic de totes les tendències i gustos musicals.

Aquest concert tanca l’import recaptat durant tot el Festival que serà destinat en part a la Fundació l’Espiga

 

 

 

Aquesta Gran Tarda inclourà hits del Soul com “Sittin’ on the dock of the bay”, “I’m a Soul Man” o “Ain’t no sunshine” i que podrem escoltar coincidint amb la celebració del Vijazz Penedès 2017. És una gran oportunitat de viure en directe el soul d’aquest gran geni acompanyat per grans músics de casa nostra en una “Edició Especial” que no deixarà indiferent.

En acabar l’actuació els assistents podran visitar lliurement i de forma exclusiva l’espai del Museu Berger Balaguer, ubicat en el mateix edifici modernista

 

 

 

Un cop finalitzada l’actuació, els assistents a aquest concert podran aprofitar per visitar lliure i gratuïtament el Museu Berger Balaguer, amb un recorregut per les estances nobles originàries de l’edifici modernista i acompanyat per un tast de catànies, gentilesa del patrocinador. Aprofitant aquesta ocasió la Fundació Pinnae vol obrir les portes d’aquest espai íntim i reservat al públic que gaudeixi d’aquest darrer concert del Festival.

PROMOCIONS DEL FESTIVAL

Enguany el Festival ha ofert als seus seguidors diferents avantatges, promocionant els seus concerts activament a través de les xarxes socials de la Fundació Pinnae. S’ha obsequiat amb CD’s i sopars als seus assistents, s’ha sortejat entrades per la radio i als subscriptors de diferents diaris digitals. Aquest divendres s’obre la darrera promoció d’obsequis i regals.

ENTRADES

Les entrades es poden adquirir al portal www.topticket.cat i a la taquilla del mateix Fòrum Berger Balaguer (de dijous a dissabte de 18h30 a 20h30 i diumenges i festius de 12 a 14h i de 18h30 a 20h30 o abans del concert. L’aforament és limitat.


COMPRA LA TEVA ENTRADA ARA


PATROCINADORS MAILCHIMP