L’espectacle Tenors omple d’humor i rialles el Fòrum Berger Balaguer

L’espectacle TENORS de la companyia Illuminati va omplir, aquest passat diumenge, l’Auditori del Fòrum Berger Balaguer de la Fundació Pinnae, en el marc del Festival solidari MUSiCVEU.

L’espectacle TENORS, ideat i dirigit per Toni Sans, va viure moments divertidíssims des del principi fins al final. Un concert d’òpera dinàmic, rigorós i molt divertit, ple de situacions absurdes i molt còmiques que van fer riure a cor que vols el públic assistent i amb una posada en escena molt sòbria i elegant. Una paròdia que recorda els tres grans tenors del panorama musical, interpretats per Ezequiel Casamada, Miquel Cobos i Albert Mora, acompanyats de Gustavo Llull al piano. Tres grans veus amb uns timbres molt diferents que van meravellar al públic amb sarsueles, boleros i napolitanes com Tosca, Don Giovanni, funniculí-funniculà, Granada, Amigos para siempre, fins a interpretar (i ballar) grans èxits de Broadway i fins i tot cançons més modernes, sempre en clau lírica.

Una actuació plena d’energia i rapidesa que va demostrar la gran professionalitat i talent dels artistes per l’excel·lent control de la veu, dels silencis i del teatre visual i gestual.

En finalitzar el concert, els seus assistents van poder gaudir d’una copa de cava i crackànies, per gentilesa dels patrocinadors Cava Oriol Rossell i Casanella’s Chocolate Almonds; així com visitar l’actual exposició de l’espai cultural “Natura i Matèria” amb fotografies de Ramón Cornadó i escultures de Béatrice Bizot.

Reportatge RTVVilafranca TENORS

Reportatge de RTVVilafranca

Els guanyadors del sorteig de 2 enovisites dobles a Caves Oriol Rossell entre tots els assistents al concert Tenors són en Julià i el Josep M. Enhorabona!

El MUSiCVEU és un festival de música solidari que neix l’any 2015 gràcies a la suma de sinèrgies entre la Fundació Pinnae i Joventuts Musicals de Vilafranca i que enguany destina part de la seva recaptació als programes educatius de Càritas Interparroquial de Vilafranca.

Logos HT per topticket2019_ok 2252x1097