Humor i molt de riure amb l’actuació de Lloll Bertran al Festival MUSiCVEU

La popular actriu de teatre i televisió Lloll Bertran, acompanyada al piano i a la veu per Isaac Fonoll, presentava aquest diumenge 10 de març a l’Auditori del Fòrum Berger Balaguer, el seu espectacle “La Lloll, Societat Animada”, un proposta de teatre musical per a tots els públics on l’humor va ser la peça principal de l’actuació.

Lloll Bertran va posar-se a la butxaca el públic del Festival MUSiCVEU durant la seva divertida actuació en un auditori ple que va riure a ple pulmó amb la comèdia, el cant, el ball, la paròdia i la capacitat d’emocionar d’aquesta gran artista. A l’espectacle la Lloll va interpretar alguns dels personatges que l’han acompanyat al llarg de la seva trajectòria, els quals descriu com una S.A. (Societat Animada). L’actuació també va tenir la presència de Celdoni Fonoll que va recitar uns poemes i va cantar al so del piano. Lloll Bertran va saber interactuar amb el públic assistent i va aprofitar per reivindicar les desigualtats existents entre homes i dones.

El guanyador del sorteig d’1 enovisita doble a Caves Oriol Rossell entre tots els assistents al concert de Lloll Bertran és l’Albert. Enhorabona!

El MUSiCVEU és un festival de música solidari que neix l’any 2015 gràcies a la suma de sinèrgies entre la Fundació Pinnae i Joventuts Musicals de Vilafranca i que enguany destina part de la seva recaptació als programes educatius de Càritas Interparroquial de Vilafranca.

Reportatge RTVVilafrancaLLOLL

Reportatge de RTVVilafranca

Fotografies: Jordi Sueiro

Logos HT per topticket2019_ok 2252x1097